MimiiMalwina
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiMój termin jutro, od dziś jestem w szpitalu miałam robiona preindukcje - zakładany balonik na 24h, bóle i skurcze zaczęły się po około pół h. Po dwóch godzinach ustały... Czekam na dalszy rozwój sytuacji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy kciukiMój termin jutro, od dziś jestem w szpitalu miałam robiona preindukcje - zakładany balonik na 24h, bóle i skurcze zaczęły się po około pół h. Po dwóch godzinach ustały... Czekam na dalszy rozwój sytuacji
trzymamy kciukiMój termin jutro, od dziś jestem w szpitalu miałam robiona preindukcje - zakładany balonik na 24h, bóle i skurcze zaczęły się po około pół h. Po dwóch godzinach ustały... Czekam na dalszy rozwój sytuacji
Po wczorajszej wizycie dostałam skierowanie, dziecko ponoć duże do tego małe rozwarcie.Dlaczego już Ci wywołują? Cukrzyca?
Aa no jak trzeba to trzebaPo wczorajszej wizycie dostałam skierowanie, dziecko ponoć duże do tego małe rozwarcie.
Jak u Was?Dokładnie, jednak jeszcze mała załapała się na wrzesień![]()
Tak, lampę dostałam na sale i mam wyciągać małą jedynie na karmienie. A z karmieniem u nas tak średnio, pokarm mam ale nie jakoś bardzo dużo i malutka ma problem z ssaniem przez wiezidelko, troszkę się męczymy, przez co raz dziennie dokarmiamy od dzisiaj modyfikowanym bo zaczęła z wagi spadać.
Ja się czuje bardzo dobrze, prócz tego że robienie siku nie jest zbyt przyjemne, ale poza tym wszystko super
Hej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.
Gratulacje!Hej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.![]()
GraaatulacjeHej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.![]()