reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Chciałabym być już po wizycie. Wiedzieć, czy wszystko dobrze. Ja dojeżdżam do gin 50 km do Krakowa. Więc będzie wielka wyprawa 28.02 😳 nie mogę się doczekać, a tutaj jeszcze 2 tygodnie. Lekarka jest na urlopie obecnie. Ja i tak dzisiaj 4+3 więc za wcześnie.
Mąż zamówił mi Prenatal uno. Wyczytałam, że mają w składzie imbir. Może coś na mdłości podziała. Jaka dawkę magne B6 zażywacie? I czy oprócz Prenatal dodatkowo witaminę D? Jeśli tak to jaka dawka .
To podobnie jak ja, też mam 50 km do lekarza, do porodu też będę dojeżdżać, bo nie wyobrażam sobie rodzic tu gdzie aktualnie mieszkam.
Prenatal ma w składzie Wit Do, więc narazie już bym nie brała nic innego. Ja biorę magnez Magne B6 2 razy dziennie po tabletce.

To podobnie jak ja, też mam 50 km do lekarza, do porodu też będę dojeżdżać, bo nie wyobrażam sobie rodzic tu gdzie aktualnie mieszkam.
Prenatal ma w składzie Wit Do, więc narazie już bym nie brała nic innego. Ja biorę magnez Magne B6 2 razy dziennie po tabletce.
Ja nie zamierzam rodzic w pobliskich szpitalach, oj na pewno nie. Siostra rodziła w jednym- dramat, w swojej 1 ciąży pojechałam do drugiego jeszcze było gorzej. Lekarkę mam z Krakowa i będę rodziła tam gdzie pracuje. Trzecie dziecko w tym samym szpitalu, z tą samą położną przy lekarce swojej. U mnie najpewniej będzie cukrzyca bo miałam w dwóch ciazach i zagrożenie cholestaza bo miałam w jednej ciąży. Na pewno nie pójdę w ciemno, nie będę ryzykowała że nikt się mną nie zajmie.

A tu zdjęcia z dziś 😍

Załączniki

• f9fcd8e6-207b-4947-8158-07f21c64aa19.jpg
    f9fcd8e6-207b-4947-8158-07f21c64aa19.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 96
  • 2cc92550-dea5-4b95-9262-be4bbf93084c.jpg
    2cc92550-dea5-4b95-9262-be4bbf93084c.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 92
Cuuudne😍 6t6d? Jak patrzę na czyjeś zdj to takie duże mi się te wasze fasole wydają :O Albo takie fajne sprzęty wasi gin mają. Ja się przekonam w środę co zobaczę...
tak, 6t6d. Ma wielkość 1,06cm 😉 mój ginekolog faktycznie ma dobry sprzęt 🙂 pewnie i u Ciebie będzie widac już co nie co😉który to będzie tydzień?

reklama
tak, 6t6d. Ma wielkość 1,06cm 😉 mój ginekolog faktycznie ma dobry sprzęt 🙂 pewnie i u Ciebie będzie widac już co nie co😉który to będzie tydzień?
Byłam w zeszłym tygodniu na dodatkowej wizycie i niestety ciąża była o tydzień młodsza, zamiast 7+0, było 6+1, więc już nie wiem co będzie w środę.

Do góry