Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz jest zmienione i certyfikaty są ważne 9 miesięcy a nie rok. Można wejść na swoje ikp i tam sprawdzić dokładnie do kiedy jest ważny.czyli dziewczyny podobnie jak u mnie. Ja się szczepilam w październiku, a 3 dawkę powinnam mieć w kwietniu. A certyfikat mam ważny rok od daty szczepienia? Czy do daty 3 dawki ?
Ja jestem po jednej dawce i to z tego cyklu co zaszłam. Już sobie odpuściłam, poszłam się zaszczepić i zaskoczyło. Wcześniej kilka miesięcy nic. Przechorowałam w listopadzie.Nie wiem czy to osobiste, ale każda z Was jest zaszczepiona? Bo ja mam 2 dawki, 3 dopiero w kwietniu, ale nie wiem co zrobić jeszcze. Muszę z lekarzem pogadać.
Dziewczyny sprawdźcie sobie te plamienia czy nie są zwiastunem czegoś gorszego.
Ja na razie znikam.
Wam życzę powodzenia.
Przeczytaj artykuł na temat jajek na blogu mamy ginekolog (mimo że nie lubię jej) sensownie tłumaczy o co chodzi z tymi jajamiJa łososia wędzonego na gorąco wczoraj jadłam mój ginekolog mówi ze można raz na jakiś czas. Upiekłam go jeszcze w piekarniku bo coś mam uprzedzenie ale miałam ochotę olbrzymia.. a z tym jajkiem sadzonym to mnie zaskoczylyscie. Wiem ze ono jest smażone i temperatura wysoka ale ono nie jest surowe?![]()
właśnie weszłam w mObywatel i mam do 12.10. Ciekawe czy zmienia mi do kwietnia ?teraz jest zmienione i certyfikaty są ważne 9 miesięcy a nie rok. Można wejść na swoje ikp i tam sprawdzić dokładnie do kiedy jest ważny.
Ja też mam 2,trzecia w maju, także będzie już odpowiedni czas jeśli chodzi o zaawansowanie ciąży. I przed ciążą oczywiście nastawiałam się na szczepienie w ciąży, mój gin też jest za szczepieniem po pierwszym trymestrze, ale szczerze to poczekam jaka będzie sytuacja z covidem do maja. Duuużo się może jeszcze wydarzyć.Nie wiem czy to osobiste, ale każda z Was jest zaszczepiona? Bo ja mam 2 dawki, 3 dopiero w kwietniu, ale nie wiem co zrobić jeszcze. Muszę z lekarzem pogadać.
Pochwal się no tutaj. Jejku, niesamowite, 2mm i już serduszkoJa po trzech dawkach i robię wszystko, żeby uniknąć zachorowania, szczególnie w pierwszym trymestrze.
A a propos dzisiejszej wizyty - 5+6 - mamy serduszko i 2mm człowieka![]()
A to pandemia sie nie kończy? Myslalam ze jak maja w marcu znieść te restrykcje to tez ze szczepieniami w ciąży odpuszczaJa nie jestem zaszczepiona. Przeszłam covida. Badałam przeciwciała 2 tygodnie temu- mam dalej. Ostatnio jak bylam na wizycie lekarz mi mówił że szczepienie dopiero po 12 tygodniu. Jednakże on ze swego doświadczenia nie do końca rekomenduje szczepienie w ciąży. Wiem ze w tej kwestii lekarze mają różne zdanie.