HelloKatie
Fanka BB :)
A co do covid i szczepienia to ja jestem po 3 dawkach i po przechorowaniu, nie wiem czy szczepilabym się w ciąży. Ja i chorobę i szczepionki zniosłam raczej niefajnie i chyba nie chciałabym się wystawiać na kolejne chorowanko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
3mam mocno kciukasy!mnie z kolei zaczęło trochę bobolewac a nie bolało kilka dni i już mam rozkminę, czy to zły znak. Jutro wizyta. 3majcie kciuki.
ja to samo. Chorobę maskara, szczepionki też. Wysoka temperatura, bóle mięśni itp. WrrrrA co do covid i szczepienia to ja jestem po 3 dawkach i po przechorowaniu, nie wiem czy szczepilabym się w ciąży. Ja i chorobę i szczepionki zniosłam raczej niefajnie i chyba nie chciałabym się wystawiać na kolejne chorowanko
prawdopodobnie 6 tydzień 2 dzień. Zobaczymy, co powie lekarz. Teraz jak mnie raz na jakiś czas coś tam zaboli to się boję, że pozamaciczna ciąża. Czytałam że w takiej ciąży pojawiają się bóle w 6 tygodniu.3mam mocno kciukasy!Który tydz
?
Nie jestem ekspertem ale ponoć te bóle pozamacicznej ciąży sa bardzo, ale to bardzo bolesne. I dość wyjątkowe - nie da sie przeoczyc. Jesli Cie po prostu pobolewa to wszystko w porządkuprawdopodobnie 6 tydzień 2 dzień. Zobaczymy, co powie lekarz. Teraz jak mnie raz na jakiś czas coś tam zaboli to się boję, że pozamaciczna ciąża. Czytałam że w takiej ciąży pojawiają się bóle w 6 tygodniu.
a ja mam huśtawkę nastrojów taka, że mnie wykańcza -szczęśliwa smutna radosna zła i od nowa..Cześć Dziewczyny, tyle stron czatu, a ja od kilku dni nie mam siły czytać, całymi dniami mdłości i słabe samopoczucie, trudno się pracuje, cały czas żołądek robi mi jaja, ze głody, aż mnie mdli, a ja już nie mam ochoty jeść, głowa czasami pęka, brzuch pęka, chyba mam większość objawow, ale na szczęście bez chyba najgorszych wymiotów, oby się nie pojawiły. Powiem Wam, ze jestem tak zmęczona tym stanem, ze jak wcześniej wszystko czytałam, szukałam informacji, ekscytowałam się to teraz na noc siły nie mam i tylko bym leżała i spała…
rok od ostatniego szczepienia chybaczyli dziewczyny podobnie jak u mnie. Ja się szczepilam w październiku, a 3 dawkę powinnam mieć w kwietniu. A certyfikat mam ważny rok od daty szczepienia? Czy do daty 3 dawki ?
ja przy szczepieniach tez tak chorowalam (ale tylko przy drugim i trzecim Moderną), chorobe przeszłam gorzej (jeszcze zanim zaczeli szczepić, zaraz po pierwszej ciąży) leżałam tydzień w szpitalu pod tlenem [emoji25]ja to samo. Chorobę maskara, szczepionki też. Wysoka temperatura, bóle mięśni itp. Wrrrr