mrsmiki_94
Fanka BB :)
przekonalas mnie, nie jadęok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przekonalas mnie, nie jadęok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤![]()
Mnie kilka razy zakuło z prawej strony. Po wizycie wiem, że owulacja była z prawego więc przypuszczam, że dlatego ta prawa strona.Hej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD
Dobry pomysłok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤![]()
Też jestem nauczycielem w podstawówce. Uczę matematyki i informatyki. A Ty? Czy idziesz na L4 od razu, czy później ? Ja jeszcze nie wiem.Po przełożonej ze środy na dzisiaj wizycie nareszcie doczekałam się i pierwszy raz zobaczyłam moją istotkęWiek zgadza z datą ostatniej miesiączki, serduszko bije
Termin porodu 14 październik w dzień nauczyciela a że jestem nauczycielem to miła niespodzianka
To się nazywa szczęście
![]()
Też jestem nauczycielem w podstawówce. Uczę matematyki i informatyki. A Ty? Czy idziesz na L4 od razu, czy później ? Ja jeszcze nie wiem.
uczucie napięcia, twardnienia czasem.Hej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD
Z tego co pamiętam to w ciąży ciągle coś kluje i ciągnieHej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD