Sajfik
Fanka BB :)
Ja jeszcze zerkam na kiszone ogórki w lodowce z rezerwąmnie strasznie i już opanowałam jedzenie z umiarem, bo później chodziłam jak napompowana.
Ja też jem głównie kwaśne, ostre, przyprawione.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze zerkam na kiszone ogórki w lodowce z rezerwąmnie strasznie i już opanowałam jedzenie z umiarem, bo później chodziłam jak napompowana.
Ja też jem głównie kwaśne, ostre, przyprawione.
Z tego co widziałam to u mnie w mieście Nifty Pro kosztuje 1900 zł. Ale muszę dopytać czy to na pewno to Pro bo na stronie nifty widziałam, że były po 2200. Najlepiej poczytać na ich stronie na czym to polega.Ile kosztują? Troszke pogoglowalam co pokrywają i fakt, moze i mnie by uspokoiły. Na czym polegają te badania?
witaj witajHej
Chcialabym dołączyć,pewnie jako jedna z ostatnich
Trochę o mnie:
W tamtym tygodniu wykonałam test ze wzgledu na spóźniający sie okres, najpierw był negatywny, po 2 dniach wykonałam znowu i był pozytywny
Mam już synka,.ma 1.5 roku![]()
Dziewczyny.. co jecie na kolacje? Już mi się pomysły skończyły
witaj w klubie, tez OM 14.01 i w teorii termin na 21.10 ale z data zapłodnienia mi się nie zgadza wiec czekam na usg ci by się dowiedzieć coś więcejCześć DziewczynyNiepewnie dołączam do Was, mam już swoje za sobą dlatego z rezerwą i pełna obaw, ale też wiary, że wszystko będzie dobrze
![]()
Udało mi się przeczytać wszystkie wpisy, więc już trochę wiem co u Was. U mnie następująco: OM 14.01, termin z kalkulacji 21.10, pierwszą wizytę mam 01.03. Bety zrobione x 2 - 10.02 - 12,5, 14.02 - 133, według kalkulacji prawidłowy przyrost.
Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia![]()
witaj na pokładzie. Ja dzień później miesiaczka i dzień później planowana data porodu.Cześć DziewczynyNiepewnie dołączam do Was, mam już swoje za sobą dlatego z rezerwą i pełna obaw, ale też wiary, że wszystko będzie dobrze
Udało mi się przeczytać wszystkie wpisy, więc już trochę wiem co u Was. U mnie następująco: OM 14.01, termin z kalkulacji 21.10, pierwszą wizytę mam 01.03. Bety zrobione x 2 - 10.02 - 12,5, 14.02 - 133, według kalkulacji prawidłowy przyrost.
Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia![]()
Niby w terminie spodziewanej miesiączki może coś takiego wystąpić, ale nie wiem czy przez 3 dni, kiedy masz wizyte? Może zadzwoń do lekarza i zapytaj zrobi dodatkowe usg żebys była spokojniejszaDziewczyny w poniedziałek miałam wizytę No i miałam robione usg, jakoś od 3 dni mam taki śluz lekko brunatny. Czy usg z poniedziałku może mieć wpływ ? Albo to ze teraz wg kalendarza powinnam mieć miesiączkę ma wpływ ? Powinnam się martwić ?