Magdalenams
Fanka BB :)
Ja mam na 5.10 ale z tego co pamiętam był ktoś na 01.10.Dziewczyny, to która ma w końcu pierwszy październikowy termin na forum?
U mnie 10.10 z usg
W sobotę zarodek miał 7,4mm a serce tętno 112
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam na 5.10 ale z tego co pamiętam był ktoś na 01.10.Dziewczyny, to która ma w końcu pierwszy październikowy termin na forum?
U mnie 10.10 z usg
Aaa i ja mówię o terminie z om bo z usg to już przeskoczyło na wcześniej.Dziewczyny, to która ma w końcu pierwszy październikowy termin na forum?
U mnie 10.10 z usg
chyba te terminy z usg mają tak naprawdę znaczenieAaa i ja mówię o terminie z om bo z usg to już przeskoczyło na wcześniej.
No właśnie córcia też jakby więcej się do mnie tulila, i wszystko z mamą i po ręce mnie głaszcze i całuje i rece pod bluzkę wkłada...Nie lepiej urlop zostawić na później po macierzyńskim. L4 w ciąży jest 100% płatne
Coś w tym jest, mój 4-latek, zaczął znowu bardziej przytulać się do cycusiów. Mówi, że zjadłby mleczko, ja mam wrażenie że on coś czuje. Był długi kp 2.7roku, ale później ta faza na cycusia mu minęła a teraz znowu.
Ja jestem po dwóch poronieniach i mi lekarz zlecił badania genetyczne itd. wyszły mutacje, ale pierwsza ciąża bezproblemowa( zajście i utrzymanie). Ja teraz mam masę leków i mam nadzieję, że pomogą utrzymać ta ciążę.
Więc sobie myślę, że u mnie gdyby nie leki to mogłaby być zagrożona.
My dziś na śniadanie jedliśmy gofry szpinakowe, serek i powidła śliwkowe+owoce. Mam swoje powidła oczywiście kwaśne
Młody został w domu bo ma chrypę od kilku dni, nie wiem czy coś mu się rozwija czy od mówienia, on non stop nawija.
No właśnie córcia też jakby więcej się do mnie tulila, i wszystko z mamą i po ręce mnie głaszcze i całuje i rece pod bluzkę wkłada...Nie lepiej urlop zostawić na później po macierzyńskim. L4 w ciąży jest 100% płatne
Coś w tym jest, mój 4-latek, zaczął znowu bardziej przytulać się do cycusiów. Mówi, że zjadłby mleczko, ja mam wrażenie że on coś czuje. Był długi kp 2.7roku, ale później ta faza na cycusia mu minęła a teraz znowu.
Ja jestem po dwóch poronieniach i mi lekarz zlecił badania genetyczne itd. wyszły mutacje, ale pierwsza ciąża bezproblemowa( zajście i utrzymanie). Ja teraz mam masę leków i mam nadzieję, że pomogą utrzymać ta ciążę.
Więc sobie myślę, że u mnie gdyby nie leki to mogłaby być zagrożona.
My dziś na śniadanie jedliśmy gofry szpinakowe, serek i powidła śliwkowe+owoce. Mam swoje powidła oczywiście kwaśne
Młody został w domu bo ma chrypę od kilku dni, nie wiem czy coś mu się rozwija czy od mówienia, on non stop nawija.
moja mała jeszcze nic nie rozumie [emoji51] ciekawa jestem jak zareaguje [emoji846]Mój mały szałaput jeszcze nic nie czuje co się święci, tylko jak mąż pytał czy chciałby braciszka czy siostrzyczkę to mówi że chce siostrzyczkę hehe