@Kruszek91 ja też proszę o dodanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pisz jak tylko będziesz po wizycie proszę !!!! Ja się tu razem z Tobą stresuje !Denerwuję się przed tą wizytą. Dobrze że Em ma wolne to jest nieco raźniej.
Boję się że usłyszę smutne wieści, jakas taka spięta jestem.
I ten biust, od popołudnia zaczyna dawać o sobie znać
Eh ,niech już będzie po wizycie![]()
Mój glukometry znowuż zawyża w labo z krwii 86 w o tej samej porze na glukometrze 93. Specjalnie kułam się w palec żeby mieć porównanieglukometrem mierzysz? Ja robilam do karty ciazy w lab we czwartek, dzis kazal dr powtórzyc i z 103 spadlo do 102jak w domu mierze glukometrem to rano mam 90 max....
tak tak, ja tez zgłaszam się do prywatnej grupyokej w takim razie zgłaszam do Administratorki forum
Rozumiem, że te, z Was które polajkowaly mój tamten post chcą być w tej zamkniętej grupieczekam do wieczora, kto jeszcze i wtedy napisze cała listę do administratorki forum, a potem na bieżąco będziemy dołączać ewentualnie nowe osoby
![]()
Ja chcę dołączyć do zamkniętej grupy ale moderatorą nie chce być.Okej dziewczyny potrzebuje jeszcze jednej chętnej dziewczyny jako moderatorki do zamkniętego forum i listę osób, kto chciałby mieć dostęp do zamkniętej grupy![]()
Jak Ci dobrze! Mi od soboty całymi dniami jest niedobrzeJa z kolei użyłam i swojego i teścia glukometru i na obu pokazało 100 na czczo.
Także chyba po prostu jestem znowu w ryzyku cukrzycy ciążowej.
Aaale mam parcie na kwaśne dzisiaj uuuu i krakowska w plastrach.
Pół paczki już zjadłam i właśnie kończę słoik z ogórkami konserwowymi![]()
Wpisuję się na listęOkej dziewczyny potrzebuje jeszcze jednej chętnej dziewczyny jako moderatorki do zamkniętego forum i listę osób, kto chciałby mieć dostęp do zamkniętej grupy![]()
Ja teżJa tez zgłaszam chęć bycia w grupie zamkniętej![]()