AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Okej na tą chwilę mamy tak:
@Miiodzio
@Balbinka00
@Betty2
@Sanza
@Iwkar
@Limonkaaa88
@Ja90
@Minayo
@Sajfik
@Magdalenams
@mrsmiki_94 - moderator
@obnoxious789
@Edyta835
@Tinulka
@Koniczyna82
@Kruszek91 - moderator
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Okej na tą chwilę mamy tak:
@Miiodzio
@Balbinka00
@Betty2
@Sanza
@Iwkar
@Limonkaaa88
@Ja90
@Minayo
@Sajfik
@Magdalenams
@mrsmiki_94 - moderator
@obnoxious789
@Edyta835
@Tinulka
@Koniczyna82
@Kruszek91 - moderator
O serio , a myślałam ze to glukometr zawyża … No to już tracę wszelką nadzieje . Wyniki dzisiaj popołudniu powinnam mieć .ja glukometrem mialam 90, w labo 102... kiedy wyniki krzywej?
Ja mam za to ciągle chęć na wszelkie fastfoodowe żarcie z frytkami na czele. Chipsami... By nie napaśc na Macka ratuję się tostami z serem i ziołami prowansalskimi w środku, naczanymi w kechapie i do tego oliwki, ogóry... do tego kwaśne owoce. Od słodkiego mnie mdli.ojojojojja z pełnym poczuciem winy wciągnęłam trzy kromki ze smalcem wczoraj
A dzisiaj ten słoik ogórków, i owoce, i krakowska, i pełen kubek kapuśniakui dalej mam na coś ochotę
![]()
glukometr wg cioci diabetologa daje wynik +/- 10....O serio , a myślałam ze to glukometr zawyża … No to już tracę wszelką nadzieje . Wyniki dzisiaj popołudniu powinnam mieć .
tez poproszę
Ja w pierwszej ciąży poszlam juz w 7 tyg, pracowałam w aptece, tam ciągle bieganie, podnoszenie kartonów itp a teraz pracuje przy biurku wiec myślę że jeszcze trochę popracuje, choć chętnie poszlabym odrazu ale jak ostatnio poroniłam w 11 tyg a lekarz proponowal mi zwolnienie a ja uznałam ze po co, praca siedzaca i teraz głupio by było wracać z l4, teraz poczekam do 12 tyg.Dziewczyny w którym tc poszłyście na l4 ? Mi Gin powiedzial ze w okolicach 12.03 mam iść na usg, do tego jest sporo czasu. @ mialam 22-27 wiec po niej w dniach płodnych doszło do zapłodnienia, teraz powinnam mieć @ 19.02 i tego dnia tez zrobilam test gdzie mialam dwie kreski. Pracuje w sklepie, mam tez nocki i szczerze boje się chodzić do pracy wiedząc ze jestem w ciąży. Wiem ze to dopiero początek ale mam juz 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Co o tym myślicie? Powinnam iść do innego Gina?
Ja też chcę!!Okej na tą chwilę mamy tak:
@Miiodzio
@Balbinka00
@Betty2
@Sanza
@Iwkar
@Limonkaaa88
@Ja90
@Minayo
@Sajfik
@Magdalenams
@mrsmiki_94 - moderator