Sanza
Zaciekawiona BB
U mnie zaczęło się od piersi, teraz nawet ich dotknąć nie mogę bo są takie delikatne. Na młodości jeszcze U mnie nie pora. Czekammdłości miałam zanim zaczęłam mieć wrażliwe piersi.
Taka uroda mojego organizmu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie zaczęło się od piersi, teraz nawet ich dotknąć nie mogę bo są takie delikatne. Na młodości jeszcze U mnie nie pora. Czekammdłości miałam zanim zaczęłam mieć wrażliwe piersi.
Taka uroda mojego organizmu.
Ja 6+6 i póki co bez typowych mdłości. Mam tak, ze nie na wszystko mam ochotę i czasami jest tak, ze spojrzę na jedzenie i wiem, ze jeśli to zjem to będzie słabo. I rano jestem na maksa głodna, wstaje z wilczym głodem i jeśli nie zjem od razu to faktycznie troszke mnie mdliHej hej, kiedy mniej więcej zaczęły się Wam mdłości? W którym tyg?
Bo troche czekam na nie z obawą. W pierwszej ciaży miałam do 16tyg, ale nie pamiętam od kiedya teraz jestem na dość wczesnym etapie i na razie cisza..
To jeszcze nie jest tak źleJa 6+6 i póki co bez typowych mdłości. Mam tak, ze nie na wszystko mam ochotę i czasami jest tak, ze spojrzę na jedzenie i wiem, ze jeśli to zjem to będzie słabo. I rano jestem na maksa głodna, wstaje z wilczym głodem i jeśli nie zjem od razu to faktycznie troszke mnie mdli![]()
GdanskA w jakim mieście w Medicover prowadzisz? Bo ja też. Na prenatalne w Warszawie kierują do szpitala w Wilanowie i bardzo polecam dr Slowiej. Nie ze jakiś kiły czy co ale umie patrzeć
z tym,ze tam robię badania tylko, a na kontrole do lekarza mam prywatnego mojego ginka prowadzącegoGdansk![]()
Mam dziś to samoJa dzisiaj niedysponowana. Umieram od mdłości i padam na twarz
Można, robieDziewczyny a jak to z tymi paznokciami w ciąży można/nie można , robicie/nie robicie ?
Od 5 tc ale mam nadzieje ze nie będą tyle trwaly co u ciebie bo się wykończę.Hej hej, kiedy mniej więcej zaczęły się Wam mdłości? W którym tyg?
Bo troche czekam na nie z obawą. W pierwszej ciaży miałam do 16tyg, ale nie pamiętam od kiedya teraz jestem na dość wczesnym etapie i na razie cisza..
Robię ale ja i tak rzadko więc nie wiem jak przy regularnym malowaniu.Dziewczyny a jak to z tymi paznokciami w ciąży można/nie można , robicie/nie robicie ?
Tak, dokładnie. Nie narzekam na prawdęTo jeszcze nie jest tak źlemdłości kontrolowane
![]()