ewelen398
Fanka BB :)
Ja też mam koło 0,8 i jest w normieA tak na marginesie odebrałam wyniki badań i na szczęście glukoza w normie wynik 84
Ale pierwszym razem mam tak niskie TSH 0,788 czy taki wynik jest ok? Zwykle miałam bliżej 1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też mam koło 0,8 i jest w normieA tak na marginesie odebrałam wyniki badań i na szczęście glukoza w normie wynik 84
Ale pierwszym razem mam tak niskie TSH 0,788 czy taki wynik jest ok? Zwykle miałam bliżej 1
Moja ciocia jest fryzjerką, ma dwie córki i zawsze obcina je na chłopaków, ciężko na to patrzećAle z tym czesaniem może nić różnie. Moja ciocia jestem fryzjerką i zawszę marzyła o córeczce żeby ją czesać i stroić. Ma dwóch synów, na końcu trafiał je się córka i co? Nie da się tknacy włosy ma krótkie i razem z braćmi rozrabia jak trzeci chłopak![]()
Rany.. co za babamój jej nic nie powie...ale to jest taki babsztyl wredny ...pomijam że już naprawdę nigdy nie czułam od niej pozytywnej energii...przez całe życie wspólne nasze nie zadzwoniła ani razu co słuchać czy coś pomóc a siedzi w domu tylko systematycznie powtarza jak to nigdy nie chciała mieć córki i Bogu dziękuję że ma 3 synów, a na wiadomość że będzie miała druga wnuczkę skwitowała, że ma karę boską za te wnuczki...
mam z nią tak ograniczone kontakty a jak raz na ruski rok cos ma pomóc to mi się czkawką odbija
Możesz nawet trochę później,tylko bez słodyczy i będzie w porządkuJutro ide na 8 na krzywa cukrowo-insulinowa, o ktorej kolacje zjesc zeby bylo ok ? 19 30 jest ok ?
Ja ostatnio zjadłam, bo też za mną chodził. Jak zjadłam to mówię do mojego, żeby więcej mi nie kupował, czułam się jak balon, miałam ciężka noc. Jedz z umiaremJa już dzisiaj zjadalm pączka, ale mam taką ochotę na kebaba, że oszaleje![]()
u mnie ten sam schemata ja mam wręcz odwrotnie, od lodówki jak najdalej bo głodnej jest mi niedobrze i pojedzonej niedobrze![]()
Biedna,trzymaj sięA ja dzisiaj kulturalnie żyje na makaronie rurki z masłem i solą.
Nic innego nie zostaje w żołądku.
Ostra jazda bez trzymanki mi się szykuje![]()
Bardzo mi przykroWłasnej się dowiedziałam że mój dziadek ma raka płuc z przerzutami do wątroby więc rokowania raczej marne...
Będąc w pierwszej ciąży pochowałam babcie też z powodu raka płuc, a teraz dziadek...
Eh...
Bardzo mi przykroWłasnej się dowiedziałam że mój dziadek ma raka płuc z przerzutami do wątroby więc rokowania raczej marne...
Będąc w pierwszej ciąży pochowałam babcie też z powodu raka płuc, a teraz dziadek...
Eh...