Sojka
Fanka BB :)
O matko! To ja z jednym dzieckiem sobie nie radzę a co dopiero z trójką... A z czwórką to już w ogóle sobie nie wyobrażam!Ja imion dla chłopca nigdy nie miałam a mam 3 synkówza to dla dziewczynki jak najbardziej mam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O matko! To ja z jednym dzieckiem sobie nie radzę a co dopiero z trójką... A z czwórką to już w ogóle sobie nie wyobrażam!Ja imion dla chłopca nigdy nie miałam a mam 3 synkówza to dla dziewczynki jak najbardziej mam
![]()
Ja mam tak teraz z szynka parmenska. Mam ciagle ochotę.Ja z pierwszym synem jak byłam w ciąży to byłam na weselu i tak mi się chcialo tatara,no nie mogłam się powstrzymać, że zjadłam i to ogromna ilość, a potem przeżywałam do wizyty i do badań czy nie zaraziłam się toxoplazmoza, o zgrozo...Głupota nie boli, a potem się martwisz... Ehh całe szczęście wszystko było ok
![]()
ja biore witaminy z kwasem foliowym dla kobiet w pierwszym trymestrzeDziewczyny, a jakie bierzecie leki, suplementy?[emoji846] jak dbacie o siebie ?
Prenatal Duo do 12 TC, później przejdę na doppelherz mama premium, ma bardzo dobry skał i jest w super cenie w porównaniu do innych suplementówDziewczyny, a jakie bierzecie leki, suplementy?jak dbacie o siebie ?
Ja piję dwie kawy dziennie. Herbaty mocnej nie lubię.Dziewczyny pijecie kawę i mocną herbatę w ciąży?![]()
Na razie biorę jakieś dla kobiet planujących ciążę ale czekam na zamówienie z Health Labs na suplementy dla kobiet w ciąży. Są niestety drogie ale już brałam inne suplementy od nich i mam do nich zaufanie.Dziewczyny, a jakie bierzecie leki, suplementy?jak dbacie o siebie ?
nie słyszałam o tym doppelherz mama. Musze go sprawdzićPrenatal Duo do 12 TC, później przejdę na doppelherz mama premium, ma bardzo dobry skał i jest w super cenie w porównaniu do innych suplementów![]()
Zobacz, ma super sklad, a nie jest tak popularny i za opakowanie można zapłacić już od ok 22 złnie słyszałam o tym doppelherz mama. Musze go sprawdzićraczej większość bierze Femibion. Ja go nie biorę, bo mam mutacje mthfr i muszę brać specjalny kwas foliowy. Taki zwykły mi się nie przyswaja