Kasiek88
Fanka BB :)
Lekarza mam poniedziałek. 15 luty-18 luty na testach miałam naprawdę blade kreski. Mogła owy być później. Oby bo umrę żalu.a może owu się przesunęła? może ciąża jest młodsza? nie stresuj się! kiedy masz lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarza mam poniedziałek. 15 luty-18 luty na testach miałam naprawdę blade kreski. Mogła owy być później. Oby bo umrę żalu.a może owu się przesunęła? może ciąża jest młodsza? nie stresuj się! kiedy masz lekarza?
postaraj się być spokojna do tego czasuLekarza mam poniedziałek. 15 luty-18 luty na testach miałam naprawdę blade kreski. Mogła owy być później. Oby bo umrę żalu.
czekamyCześć kochane, za niecała godzinę wyjeżdżam do szpitala.
Trzymajcie kciuki żeby usg było owocne![]()
nie znam się na becie ale trzymam kciuki za Ciebie. Dawaj znać. Jesteśmy z Tobą :*Zrobiłam betę. 140 wyszła. Okres. 15.01. więc już 5+4 dzisiaj. Dziewczyny to za mało![]()
Ja miałam, byłam u gina, bo chciałam unikać IP- u nas w szpitalu skończyło by się kilkudniowym pobytem. Od gina dostałam luteinę i duphaston, plamienie z przyczyn nieznanych, teraz od tygodnia już mam spokój z plamieniami. Teraz idę na wizytę w poniedziałek i zobaczymy co i jak.Dziewczyny czy któraś z was miała brązowe plamienie ? Jestem w 4 tygodniu i mam brązowe plamienie zastanawiam się czy jechać na ip
Nie ignoruj tego, nie chce Cie straszyć mam nadzieję że wszystko będzie w porządku ale w moim przypadku źle się to skończyło - może u Ciebie wystarczy luteina bądź duphaston. Trzymam kciukiDziewczyny czy któraś z was miała brązowe plamienie ? Jestem w 4 tygodniu i mam brązowe plamienie zastanawiam się czy jechać na ip
Jadę na IPJa miałam, byłam u gina, bo chciałam unikać IP- u nas w szpitalu skończyło by się kilkudniowym pobytem. Od gina dostałam luteinę i duphaston, plamienie z przyczyn nieznanych, teraz od tygodnia już mam spokój z plamieniami. Teraz idę na wizytę w poniedziałek i zobaczymy co i jak.
Dla własnego spokoju albo jedź na IP, albo spróbuj dostać się do gina na wizytę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Właśnie jadę na IP, duphaston już biorę jedna tabletkę. Zobaczymy co to będzie. W pierwszej ciąży też miałam plamienie ale delikatne i skrzepem okazało się że miałam krwiaka który odpadłNie ignoruj tego, nie chce Cie straszyć mam nadzieję że wszystko będzie w porządku ale w moim przypadku źle się to skończyło - może u Ciebie wystarczy luteina bądź duphaston. Trzymam kciuki![]()