angelika9403
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroU mnie się udało , nacieszyłam się tydzień i znówjuż drugi raz beta spadkowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroU mnie się udało , nacieszyłam się tydzień i znówjuż drugi raz beta spadkowa
Pierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2Bardzo mi przykroduży spadek? W tym samym labo badana beta?
![]()
Tak. W tym samymPierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2nacieszyliśmy się całe pare dni .
![]()
WspółczujęPierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2nacieszyliśmy się całe pare dni .
![]()
Nigdy nie mierzyłam temperatury ciała w ciąży więc nie wiem jak to u mnie wygląda.Dziewczyny, a czy temp. Waszego ciała jest teraz wyższa?? Ja ogólnie miałam 37st-37.5 a dzisiaj 36.7 myślicie ze tego się nie traktuje jako spadek, że coś się może złego wydarzyć?? Przepraszam za pytanie ale trochę panikuje
a sprawdzałaś rano, zaraz po przebudzeniu się? wydaje mi się że lepiej nie sprawdzać- niepotrzebny stresDziewczyny, a czy temp. Waszego ciała jest teraz wyższa?? Ja ogólnie miałam 37st-37.5 a dzisiaj 36.7 myślicie ze tego się nie traktuje jako spadek, że coś się może złego wydarzyć?? Przepraszam za pytanie ale trochę panikuje
super KochanaJestem po wizycie, pęcherzyk w macicy w odpowiednim miejscu![]()
Za 2/3 tygodnie pójdę znowu, żeby zobaczyć czy jest serduszko![]()