mrsmiki_94
Fanka BB :)
Tez ostatnio z dwie osoby dołączyły
ja mam wizytę w środę (pierwszą). Boje się okropnie tego co zobaczę.. mimo, ze zadnych przesłanek ku temu żeby było zle nie ma. Ale wiecie jak jest.. gdzieś z tylu głowy zawsze niepewność.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam tak samo moja pierwsza wizyta jest w czwartekTez ostatnio z dwie osoby dołączyłyja mam wizytę w środę (pierwszą). Boje się okropnie tego co zobaczę.. mimo, ze zadnych przesłanek ku temu żeby było zle nie ma. Ale wiecie jak jest.. gdzieś z tylu głowy zawsze niepewność.
oj biedna ty ty, jak ja Cie doskonale rozumiem, czuje się jak na wiecznym zatruciu pokarmowym, No oszaleć idzieHej dziewczyny... ja dzisiaj beznadziejnie, w nocy zaczęłam wymiotować i jak na razie końca nie widzę. Wszystko już mnie boli, dobrze, że mąż odwiózł syna do żłobka to umieram w spokoju. Myślałam, że na mdłościach się skończy a tu niespodzianka. Trzymajcie się![]()
Dobrze, że nie o forum jest bo można się trochę uspokoićSpokojnie, jak by to było takie proste to by podziemie aborcyjne nie musiało istniećwszystko z głową, nie ma co panikować
PowodzeniaJa się o wyprawkę nie martwię bo siostra męża ma dużo rzeczy po córce i przyjaciółka po synku więc na pewno dużo mam oddadzą. Wózek kupi mama więc z większych wydatków to tylko fotelik albo może nawet dwa.
Co do płci to ja za 3 tyg robię Nifty więc już będzie wiadomo
A dzisiaj trochę w stresie, czekam aż szef skończy spotkanie i idę mu dzisiaj powiedzieć. Boję się, że dostanie zawału![]()