Kamila.el
Fanka BB :)
no właśnieja się pytam gdzie boczki proszę Pani?
mnie jakby przegłodzili przez tydzień to bym takiego nie miała
![]()
Ja niestety wiem że muszę się mocno pilnować bo predyspozycje to do wagi mam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnieja się pytam gdzie boczki proszę Pani?
mnie jakby przegłodzili przez tydzień to bym takiego nie miała
![]()
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 14,5kg ale przy porodzie zeszło mi prawie 10kg więc później to już była tylko kosmetyka☺Ja niestety wiem że muszę się mocno pilnować bo predyspozycje to do wagi mam....w pierwszej ciąży przytyłam 30kg.... w drugiej 8kg.. ale to już mega się pilnowałam
A co to znaczy że się pilnowałas, tylko zdrowa żywność i żadnych słodyczy nic macznego i smażonego czy zwyczajnie jadłaś wszystko ale w takich normalnych ilościach i bez podjadania?Ja niestety wiem że muszę się mocno pilnować bo predyspozycje to do wagi mam....w pierwszej ciąży przytyłam 30kg.... w drugiej 8kg.. ale to już mega się pilnowałam
Przyrost prawidłowyDziewczyny pytanie w piątek byłam na becie i wyszła 188,7 wczoraj po ponad 100h wyszła 775,4 czy to nie jest za mały przyrost ? Tzn wg kalkulator podaje że jest w normie ale pamiętam że w poprzedniej ciąży beta w podobnym terminie wynosiła 2500 i tak teraz myślę![]()
Ja znowu teraz przed ciąża miałam 2,5kg więcej niż poprzednio....Ja w pierwszej ciąży przytyłam 11 kg nie pilnowałam się, teraz miałam 10 kg przed ciążą mniej niż poprzednio, ale już mam dzisiaj +3 kg także słabo to widzę![]()