Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja te schudlam.... a durna czekam żeby przytyćCo do wagi to nie mam w domu ale przez ostatnie dni raczej schudłam niż przybrałam
Kochana ja też byłam na plusie 30 kg i wszystko poszło w brzuch i cycki. Normalne jak stałam tyłem nie było nic widać ale jak ktoś zaszedł mnie z przodu do robił wielkie oczy. Brzuchol jak na bliźniaki co najmniej a bistu nie powstydziłaby się Pamela AndersonTo ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciążyaż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg
śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie
![]()
przykro mi, ale musisz podzielić się pierwszym miejscem za nadprogramowe kilogramyTo ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciążyaż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg
śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie
![]()