Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet nie żartujhahahahahaha, uwaga bo odzywa sie we mnie moje glupie masochistyczne poczucie humoru, takze.....
....no tak maksymalnie po porodzie![]()
U mnie dobrze.Hej, dzięki, że pytasz. Byłam na usg w piątek, 1,25cm dziecka, wszystko zgodnie z planem. Ale objawy mnie rozkładają, a wojna jeszcze bardziej.
Rozpadam się i nie mogę pozbierać...
Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej, niż u mnie?
jadłam mało i starałam się pilnować co jem.. dużo warzyw. Delikatne potrawy, dużo ruchuA co to znaczy że się pilnowałas, tylko zdrowa żywność i żadnych słodyczy nic macznego i smażonego czy zwyczajnie jadłaś wszystko ale w takich normalnych ilościach i bez podjadania?
mam wybor, albo sie z tego smiach albo wyc jak syrena przeciwpozarowa nad muszla miedzy jednym a drugim chaftem -_-Nawet nie żartuj
Boshe jak ja Ci zazdroszczę nastawienia daj mi odrobinę tego optymizmu...mnie byle g...załamujeWszystkim dziewuszkom po dzisiejszych wizytach - CIESZE SIE Z WAMI KOCHANE <3
Cukrzycami sie nie zalamywac- nic, czego nie mozna ogarnac
A do wszystkich moich siostr- rzygajacych dalej niz wzrok siega: przezyjemy. Musimy![]()
Gabrysia chce siostrę Zosię. Na siostrę ma szansę ale na pewno nie na Zosię, miałam w klasie jedną Zosię i bardzo się z nią nie lubiłam.Dziś podpytywałam moje dziewczyny czy chciałyby rodzeństwo
Starsza /8 lat/ absolutnie nie " jej się podoba takie życie"
Młodsza/4 lata/ oczywiscie chce braciszka Kubusia i będzie się nim opiekowała ona chyba naprawdę ma instynkt bo jak widzi bobasy to się cala trzęsie a kiedyś w przychodni pokazywała mi bobasa i mówi że chce takiego do domu![]()
w jakim wieku masz dzieci?Ja tam nie narzekam - ogólnie też mam problem z jedzeniem i diety mi towarzyszyły, mąż mówi że za dobrze gotuje zeby być chudzinkąpo drugiej ciąży kg zaczęły lecieć, ale po jakimś czasie wracać i wtedy się zmobilizowałam żeby coś z tym zrobić i się udało
Więc delikatne mdlosci zafundowały mi dietę, a zgaga po przejedzeniu pomogła w zmniejszeniu porcji
To 3 bobas w ciągu 4 lat, więc gdybym zle znosiła ciąże to bym się w to nie pakowała
Jest jedna rzecz, która dała mi w kość i źle ją wspominam… Mrowienie łydek które potrafiło wybudzić w nocy i nie dawało spać![]()