reklama
Betty2
Fanka BB :)
Mnie też conieco pokonało, conieco inne pokonałam ja...bilans na dziś średniJa dziś już miałam się chwalić że pierwszy dzień bez wymiotów ale wieczór niestety mnie pokonał![]()
Ostatnia edycja:
Ja tak samo, cieszyłam się, że udało mi się wszystko powstrzymać bo cały dzień spędziłam z teściem, który o niczym nie wie oficjalnie, ale wieczorem mnie zaatakowało ze zdwojoną siłąJa dziś już miałam się chwalić że pierwszy dzień bez wymiotów ale wieczór niestety mnie pokonał![]()

kociamama.
Moderator
Hej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?

Który masz teraz tydzień?Cześć Kochane,
U mnie po piątkowym USG mamy już bijące serduszkotermin na 19.10 według USG
![]()

Podpinam sieHej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?![]()
Betty2
Fanka BB :)
Ja właśnie też mam wrażenie że dopoludniowa mobilizacja itp potem spowodowała wybuch emocji i słabości....Ja tak samo, cieszyłam się, że udało mi się wszystko powstrzymać bo cały dzień spędziłam z teściem, który o niczym nie wie oficjalnie, ale wieczorem mnie zaatakowało ze zdwojoną siłą![]()
Jutro kolejny dzień...
Spokojnej nocki
reklama
będzie jakoś od 16.02 czyli od 4tcHej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?![]()