Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ja też już nie pamiętam... I nie omoge bo biorę luteinę i przy niej to jest w cały świat...I mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
TakI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
JaDziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę? [emoji848]
MamI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
Ta, i jeszcze lecz sie placebo i szamańskimi metodamiTo w ciąży mega dobija, na wiele tematów nie masz odpowiedzi bo badań na ciężarnych nie było...decyduj sama, myśl sama...a jeszcze "gdzie pani była"
Ooo ..Em wpadl z migreną...No to i u nas mdłości pod adresem aaaaa
Chłop chory....dobijcie mnie
Popieram! Ja mam dopiero drugą wizytę we wtorek (serduszko powinno juz być) ale na pierwszej mam narazie potwierdzoną ciążę więc jadę z Wami na pokładzie. Jestem dopiero 6+6Dziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę?![]()
TakI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz