Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekam do 21.03 na kolejną wizytę. Wczoraj obejrzałam Przez Atlantyk a tam i Królikowski i ta Natalia Przybysz co z wygody aborcję zrobiła.Oczywiscie w czasie reklam o tym poczytałam to miałam dziś...głupi sen gdzie działo mi się wszystkoTen strach i niepewność... a 16 jeszcze tak daleko.. poprostu idzie zwariować. Moja 2 latka chce na ręce a ja nie mogę Jej wziąść.. ehh ciężko
Mój młodszy też chce na ręce czasem ale mówię że jest za ciężki i kucam przy nim. Przytulamy się. A do fotelika w aucie już sam wchodzi. Nauczyłam go bo nie mogę dźwigać.Ten strach i niepewność... a 16 jeszcze tak daleko.. poprostu idzie zwariować. Moja 2 latka chce na ręce a ja nie mogę Jej wziąść.. ehh ciężko
Tak, bo juz ciekawość mnie za bardzo zżera. O 13.45 jest wizyta. Oby wszystko było w porządku.Czyli prezent na dzień kobiet robisz sobie wcześniej?![]()