Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
j acaly dzien chodze w szlafroku z frotte a w domu mam w okolicy 20 stopni. Rece i stopy jak kostki loduDziewczyny, a czy wy też miałyscie lub macie takie uczucie wiecznego zimna? Normalnie zimna jestem jakbym umierała i wiecznie mi zimno, a mąż mowi że robię saunę w pokoju rozkręcając grzejnik. To normalne?
Podnoszenie to nie zawsze tylko kwestia ciąży czy jej braku, a autorka pisała że dźwigać nie może.Ja mojego dwulatka noszę, podnoszę, do fotelika wkładam, bo mamy wysoki samochód, póki nie ma brzucha jest ok, nawet w nocy często śpi na mnie
Udało się odstawić całkowicie od piersi, już od kilku dni nawet nie wspomina, w nocy nadal budzi się co 2 godziny, dzisiaj nie spał od 1 do 3 więc w tej kwestii nic się nie zmieniło, ale najważniejsze, że bez cycka, na spanie mam nadzieję, jeszcze przyjdzie czas![]()
Wiem, wiem ja przez te plamienia mam się oszczędzać, no ale choćbym czasami bardzo chciała to się niestety nie daPodnoszenie to nie zawsze tylko kwestia ciąży czy jej braku, a autorka pisała że dźwigać nie może.
Kochana a twoj młodszak nie chodzi do przedszkola ? Można by sobie bez krępacji rigoletto zrobić,czy się walnąć do wyrka....? Tak pytamHejka lasencje
Melduje sie i ja, wciaz w tym samym stanie totalnego rozpierniczu zoladkowego.
Probuje zjesc kisiel- nie wchodzi gladko, ale nie moge zostawic zoladka pustego, bo wtedy to juz w ogole bedzie po mnie.
NIe wiem, jak wytrzymam dzisiejsze sensacje zoladkowe, bo cofa mnie odkad tylko oczy otworzylam i zaden trick nie pomaga -_-
takze chodze po domu jak duch i sobie czasem zabucze na pusty zoladek sprawiajac ze zarowno mlodszy syn jak i pies patrza na mnie jak na wariatke.
W obu poprzednich ciazach mialam masywne mdlosci, ale byly na nie sposoby, glownie podjadanie co chwila, a apetyt mialam na wszystko!
NAtomiast teraz nie moge patrzec na jedzenie.... to jest jakas paranoja.... Bledne kolo... Sadyzm....
Wszystkim Wam, ktore maja dzisiaj wizyty - trzymam kciuki i duze paluchy u stop <3
Do wszystkich tych, ktore wstaly rano i stwierdzily, ze ciaza ssie - piateczka, ja juz chce pazdziernik!
Do tych, ktore od wczoraj popoludnia dolaczyly - czesc, Jestem Diana i duzo marudze ;D
A do reszty, ktora zjada makrele i generalnie moglaby byc w ciazy co roku : wcale ale to wcale nie odczuwam zazdrosciW OGOLE
![]()
Ufff juz myślałam, że ze mną coś nie tak. A to przez hormony? Czy przez co? Wiecie może?j acaly dzien chodze w szlafroku z frotte a w domu mam w okolicy 20 stopni. Rece i stopy jak kostki loduKilka innych dziecwczyn tez juz cos wspominalo o tym, ze im zimno, wiec to chyba dosc typowe
![]()
U mnie to samo niestety.Dziewczyny, a czy wy też miałyscie lub macie takie uczucie wiecznego zimna? Normalnie zimna jestem jakbym umierała i wiecznie mi zimno, a mąż mowi że robię saunę w pokoju rozkręcając grzejnik. To normalne?
Trzeba próbować dla dobra ogółuWiem, wiem ja przez te plamienia mam się oszczędzać, no ale choćbym czasami bardzo chciała to się niestety nie da![]()
NIe, zadnego przedszkola, ostatnie czego mi teraz trzeba to 3 latka zasmarkanego po brode w domu 3/4 czasuKochana a twoj młodszak nie chodzi do przedszkola ? Można by sobie bez krępacji rigoletto zrobić,czy się walnąć do wyrka....? Tak pytam
Ja dziś na ślepo coś z lodówki porwałam..serek topiony gouda chyba i o takim pisałaś. Tylko to mi przeszło jako tako