Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj kochana ☺ będzie dobrze☺ teraz masz ciężko ale za chwilkę ta niepewność minie☺ super że już widziałaś piękne serduszko, nic tylko się cieszyćCześć dziewczyny! To i ja się odezwę i przedstawię. Jestem Kasia mam już 2jke pędraków (9 córka i 5syn). To moja 3ciąza jakże niespodziewana, byłam pewna że jesteśmy w komplecie a tu psikus. Nie odzywałam się do tej pory bo musiałam ułożyć sobie plany życiowe od nowapo pierwsze prawie umarłam że stresu, bo mam już 34lata i ogarnęła mnie panika ale taka, że nie mogłam się ruszyć z miejsca, brakowało mi powietrza i świat się zatrzymywał. Jestem już po pierwszej wizycie i wychodzi 8 tydzień, widziałam serduszko i powoli oswajam się z myślą, że jednak może będzie dobrze
wyobraźcie sobie, że przeczytałam wszystkie strony forum...byłam zdesperowana . Także witam Was wszystkie ciepło i serdecznie !
hahahahahah o szlag, to kompletnie nie załapałamTeścia miałam na myśli![]()
Wydaje mi się że spoko wyniki. Nawet niewiele poza normami. Glukoza jak się mieści to nie trzeba się niepokoić.Dziewczyny, wizytę mam dopiero we wtorek i wtedy sie skonsultuje ale mam wyniki badań krwii... I chcialabym sie Was doradzić do tego czasu ( i uspokoic).. Robilam badania na czczo, ale nie rano - koło 10:40 nie wiem czy to też nie zaburza wyników..
Glukoza mi wyszła 96,00. Max jest 99.00. Czy to dobry wynik wg Was czy za wysoka glukoza?
W Morfologii PDW, MPV, P-LCR wyszly poniżej normy. Miałyście cos podobnego? To to moze znaczyći dlaczego sa poniżej normy?Dodaje screen. Reszta morfologii w normie, mam średnią.
TSH 1,24 więc w normie.
Przeciwciała na Toxoplazme mam wysokie więc chyba ok?
Przeciwciała w kl. IgG: 19,40 IU/ml
Przeciwciała w kl. IgM: 0,150 S/CO
Zobacz załącznik 1375364
Jeśli już suplementujesz to nie powinnaś przerywać do końca pierwszego trymestru. Nagły spadek (nawet jeśli wartość po odstawieniu jest prawidłowa) zwiększa ryzyko poronienia.Dziewczyny odebrałam wyniki bety i progesteronu z wczoraj:
1932 beta
68,230 progesteron
Jak sądzicie dobry wynik ? Biorę duphaspan i zastanawiam się czy odstawićjutro mam lekarza ale może też macie wiedzę na ten temat
![]()
glukoza na czczo u kobiet w ciazy max 91. 92 to juz jest za duzo niestety.Dziewczyny, wizytę mam dopiero we wtorek i wtedy sie skonsultuje ale mam wyniki badań krwii... I chcialabym sie Was doradzić do tego czasu ( i uspokoic).. Robilam badania na czczo, ale nie rano - koło 10:40 nie wiem czy to też nie zaburza wyników..
Glukoza mi wyszła 96,00. Max jest 99.00. Czy to dobry wynik wg Was czy za wysoka glukoza?
W Morfologii PDW, MPV, P-LCR wyszly poniżej normy. Miałyście cos podobnego? To to moze znaczyći dlaczego sa poniżej normy?Dodaje screen. Reszta morfologii w normie, mam średnią.
TSH 1,24 więc w normie.
Przeciwciała na Toxoplazme mam wysokie więc chyba ok?
Przeciwciała w kl. IgG: 19,40 IU/ml
Przeciwciała w kl. IgM: 0,150 S/CO
Zobacz załącznik 1375364
chyba termoregulacja sie zmienia w ciazy.. przez zmiany hormonalne wiec normalne. Ja marzne ciagle... az czasem myślę czy cos mnie nie bierzeMam to samo…
Tłumacze to obniżonym ciśnieniem krwi…
Czytam dalej
jaki piekny progesteronDziewczyny odebrałam wyniki bety i progesteronu z wczoraj:
1932 beta
68,230 progesteron
Jak sądzicie dobry wynik ? Biorę duphaspan i zastanawiam się czy odstawićjutro mam lekarza ale może też macie wiedzę na ten temat
![]()