Mam pewne materiały jak ugryźć temat, mogę wysłać na priv.Dawaj![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam pewne materiały jak ugryźć temat, mogę wysłać na priv.Dawaj![]()
To ja też chcęMam pewne materiały jak ugryźć temat, mogę wysłać na priv.
i ja też chce [emoji846]Dziewczyny, czytam o [emoji90]tylko jakoś nie mogę znaleźć kto ma problem z odpieluchowaniem, mogę coś Wam podsunąć, kto chętny niech napisze wiadomość. Nie chcę tu na ogólnym pisać.
Ja też poproszęMam pewne materiały jak ugryźć temat, mogę wysłać na priv.
Powiem Ci że ja następna wizytę mam 28 marca będę wtedy 13+0 i też się boję druga ciąża zatrzymała się na 10+2 w trzeciej na prenatalnych wyszły nieprawidłowości więc ja tak żyje sobie w zawieszeniu do I USG prenatalnego. Ale jak na razie wszystko jest dobrze więc staram się nie przejmować na wyrost.Hej Dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie, Fasolka jest 6 mm, [emoji7][emoji3059] [emoji3059][emoji175][emoji173] Serduszko bije i jestem trochę spokojniejsza, ciąża mlodsza o 4 dni [emoji23] czyli 6+4 bo z om wychodzi 7+1,
Dalej się boję przywiązać do tej ciąży, nastepny termin mam na 23.03 czyli powinno być 9+1, a ostatnia ciąża zatrzymała mi się w 8+6 zwariuje do tego czasu [emoji2962],
jednak pociesza mnie to że wiem że jest serduszko i bije [emoji4],
U mnie 15:40Cześć dziewczyny, dziś moja pierwsza wizyta 15:30 już nie mogę się doczekać☺☺