Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ciąży te sny często są niestety takie głupie :/Hahahha cudnie !
Ja za to dziś po 3.00 w nocy obudziłam się tak zestresowqna bo mi się śniło ze Putin najechał Polskę, że biegłam szybko z synkiem do domu, robiłam nam posłanie w łazience, martwilosmy się o męża, masakra. Obudziłam męża przerażona, mowie ze przecież sny z czwartku na piątek mowia ze sie sprawdzają masakra:/poczytalam w nocy o tym i pisało zeby myśleć pozytywnie nie przyciągać myślami złego ale w nocy mialam takie piętra ze masakra:/ tymbardziej ze od kilku lat nie śniły mi się w ogóle sny, a wczoraj mi się śniło, że sasiadka wyskoczyła przez balkon a dziś wojna, koszmar jakiś, jak zaczęło się coś śnić to jakieś nienormalna rzeczy. Ale nie będę czytać na temat znaczenia słów bo w ogóle się wtedy zeshizuje zapewne:/
ja już już myślałam ze będzie ciut lepiej ale niestety dziecko poprosiło o chrupki serowo-cebulowe.No ja właśnie radośnie robiąc śniadaniowe synowi wykonałam nagły zwrot w kierunku zlewu...a było tak spokojnie
No właśnie to że nie można przewidzieć jest niefajnieja już już myślałam ze będzie ciut lepiej ale niestety dziecko poprosiło o chrupki serowo-cebulowe.
Ooooojojojojoj.
o kurde, dosłownie to samo pomyślałam o 8:00 rano jak szykowałam szatany do wyjściaNo właśnie to że nie można przewidzieć jest niefajnie
Syn odwieziony do szkoły, dobrze że już piątek
Dzięki ☺@Ja90, trzymam kciuki za wasze wizyty i czekamy na wieści oczywiście pozytywne [emoji16][emoji110]️