Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dziś mogę, mam więcej chęci niż wczoraj. Albo zapraszam na mój obiadekHejkaaaaaaaa, ale mi się nie chce nic ….
Nic a nic….
Zeroooooo…..
Kto za mnie zrobi obiad ?
zjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydajeJa dziś mogę, mam więcej chęci niż wczoraj. Albo zapraszam na mój obiadekJutro w menu ogórkowa na wołowym także rownież zapraszam, pantofle juz przygotowane
U nas kluski na parze bez nadzienia, każdy sobie z czym tam chce dostraja. Tak samo jak naleśnikizjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
O, też bym zjadła! Z tą glukozą musze uważać więc teraz stronię ale przypomniałaś mi cudowny smak wołowego mięsa duszonego w słodko malinowym sosiezjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
podwyższona glukoza na czczo i ketony mówią o podejrzeniu cukrzycy ciążowej. Moze powtórz badanie moczu?Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolonaciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?
Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
Em mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonałzjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
ja bym tak na grzecznie tylko z cukru ciutaEm mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonał
wiecie, że nie mozna cynamonu w ciąży?Em mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonał