Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja ci powiem że okres miałam 12.01, byłam wczoraj na wizycie też wychodziło mi 7+1, ale ciąża młodsza 6+4 jednak zarodek i serduszko już jest [emoji4], czyli jeśli miałaś regularne okresy to jest duża szansa że już będzieMam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Ja mam om 14.01, na wizycie bylam 01.03 i było już serduszkoMam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
FaktycznieTeraz tak patrzę, że mój awatar wygląda jakby go ktoś zhakował [emoji15] miałam kota a mam nie wiem co....
Nie ma na to chyba reguły, jedna będzie miała 3 tygodnie po owulacji, inna 5, albo przy becie 20 tys, gdzie większość źródeł podaje że serduszko można zobaczyć przy 10 tysA ile dni po owulacji będzie serduszko biło ?
Ja miałam om 13.01 a usg 2 marca i też było serduchoJa mam om 14.01, na wizycie bylam 01.03 i było już serduszko![]()