Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Has.co sep.t spray lub pre.na.len tabletki do ssania.Dziewczyny co na bol gardła polecacie żeby było bezpieczne?
No a niestety nieliczne przez 9 miesiacy nie zachorują,nie leczą zęba,nie walczą z tematami sprzed ciąży...a prawda taka że niejednokrotnie ktoś nie dba i nawet nie wie a dziecko zdrowe, gdy inna się cynamonu czy lekkiego masowania boi...Dziękuję! W ciąży to przerąbane jest z tymi chorobami
Wlasnie! W punkt napisane, wiele przyszłych mam nie wie albo ma gdzies że są w ciąży a dzieciaczki zdrowe się rodzą. Z drugiej strony kiedyś nie było takiej świadomości internetu a jakoś wszyscy żyjemyNo a niestety nieliczne przez 9 miesiacy nie zachorują,nie leczą zęba,nie walczą z tematami sprzed ciąży...a prawda taka że niejednokrotnie ktoś nie dba i nawet nie wie a dziecko zdrowe, gdy inna się cynamonu czy lekkiego masowania boi...![]()
...niepotrzebnie się czasem nakręcającWlasnie! W punkt napisane, wiele przyszłych mam nie wie albo ma gdzies że są w ciąży a dzieciaczki zdrowe się rodzą. Z drugiej strony kiedyś nie było takiej świadomości internetu a jakoś wszyscy żyjemy![]()
Jakis postęp jest ! FajnieDzień dobry!
Pomimo ciężkiej nocki obudziłam się rano w całkiem niezłym stanie.
Poki co mnie nie mdli jakoś mocno.
Piersi dalej bolą ale generalnie na ta chwile czuje się jakby mniej w ciąży![]()