Lea2022
Moderator
ale owocową czy czarną/zieloną aromatyzowaną?kurcze, wody samej z siebie nie daje rady. Soków tez nie.
A herbatę pije truskawkowo- malinowa.
A próbowałaś wody z czymś? Cytryna? Ogórek?
Jakieś elektrolity może?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale owocową czy czarną/zieloną aromatyzowaną?kurcze, wody samej z siebie nie daje rady. Soków tez nie.
A herbatę pije truskawkowo- malinowa.
Dziękuję! Niby człowiek wie, ale jak przeczyta u kogoś to inaczejkochana, każda jedna z nas, która nie mieści się w spodnie meczy się z niczym innym jak gazami i przesuwającym się powoli do góry jelitami na ta chwile
Aż do 12tc dno macicy ( czyli górna cześć macicy) nie wystaje poza kość łonowatakże fizycznie nie ma opcji aby ktokolwiek wykazywał brzuszek ciążowy we wcześniejszym etapie. Gazy i przesuwające się organy- tak
im więcej było ciąż, tym słabsze są mięśnie brzucha, wiec nasze bebechy szybciej doprowadzają do wybrzuszenia nas
ale na brzuszek spowodowany dzidziusiem to dopiero po 12tc kochana.
Wiec ciesz się płaskim brzuchem poki możesz![]()
próbowałam.ale owocową czy czarną/zieloną aromatyzowaną?
A próbowałaś wody z czymś? Cytryna? Ogórek?
Jakieś elektrolity może?
Ja mam wizytę u swojego ok 10 TC a później idę na prenatalne, jestem po dwóch stratach i lekarz sam chce mnie obejrzeć przed.Druga, ale pierwszą straciłam bardzo szybko, więc nie mogłam dojść do etapu powiększającego się brzuszka. Także tak, na pewno to wpływ.
Chociaż uspokoiłoby mnie to bardzo. Teraz następna wizyta pod koniec marca i zastanawiam się czy jeszcze po skończonym 10 tygodniu nie iść i sprawdzić czy wszystko jest nadal ok zanim pójdę na prenatalne.
Suszone owoce może?Dziewczyny co polecacie na problemy z wypróżnianiem;( od zawsze mam problemy … staram się jeść według schematu żywieniowego więcej ale mniejszych porcjach niestety problem mój tak narasta że paść można ;( może macie jakieś skuteczne sposoby ?
ja co wieczór łykam 5 tabletek, każda osobno, zabijam woda mineralna i zawsze jest cofka w okolicy 3ciej tabletkiZobacz załącznik 1376283U mnie tyle w temacie obiadu.A pytał Em czy podlać ziemniaki sosem z mięsa...podlał od serca...I pojedzone buuu.....
Ja też wody czystej nie mogę a rano leki pomijam...od razu mam rewoltę
zjadłam świeżo upieczone bułki na sucho.Zobacz załącznik 1376283U mnie tyle w temacie obiadu.A pytał Em czy podlać ziemniaki sosem z mięsa...podlał od serca...I pojedzone buuu.....
Ja też wody czystej nie mogę a rano leki pomijam...od razu mam rewoltę