• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

Mnie też
W ogóle tak na teraz jak mam ten 9tc to biust pełniejszy ale nie boli,za to mam uczucie że ciągle chce się mi siku,podbrzusze takie pełniejsze i po wc i ogólnie takie odczucie rozpierania...Śpię lepiej,jem więcej rzeczy ale szybko się najem i trawie długo.. Dziś tesciowa duszonki..Weszły ale przecierpię,już to czuję.
I tak to apropo mnie
nastawienie mniej stresowe- plusik taki

Ja obecnie głównie makaronem się żywię, bo oprócz tego tylko bułka z serem jest tolerowana. Największy odrzut mam od pieczarek....

Mdłości jakoś się wyciszyły, ale nie mam kompletnie apetytu.

Dziewczyny, jeśli macie mdłości i wymiotujecie, pijcie dużo! Żeby się nie odwodnić.

Odliczam teraz do prenatalnych, chciałabym bardzo, żeby coś już zewnętrznie pokazywało, że jestem w ciąży, bo brzuch płaski, nie mam objawów i się denerwuję czy wszystko ok. A tu czytam, że Wy się w spodnie nie dopinacie ;)

reklama
A szkoda...ale co zrobisz jak nic nie zrobisz
Tak myślę bo moja mama kupuje takie imbirowe prostokąty na odpuście np i tam pani pyta czy łagodny czy ostry.Wiadomo ze tam i cukier itp...ale może i imbir w rozumieniu korzeń bywa ostrzejszy lub łagodniejszy...I czasem ten spasuje a inny może nie podejść, 🤔

dobry plan, ja mam dokładnie tak samo. Rano wstaje i próbuje przetrwać dzień. Odliczam dni tylko do l4. Powinnam już pójść od razu jak tylko się tak fatalnie poczułam, ale jestem masochistką i nie potrafię nie dokończyć spraw i przekazać obowiązków wyznaczonej osobie. Moja przełożona w dodatku mnie nie oszczędza, bo dokłada mi spraw i spotkań :(
Mam to samo, odliczam dni do L4. Jeszcze dwa i pół tygodnia a dla mnie to wieczność 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry