Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja chce żeby było Łatwiej tu w UK, nie planujemy powrotu do Polszy, a widzę jak się mój starszak meczy próbując wyjaśnić Anglikom dlaczego jego imię to Aleksander ale mówimy na niego Olek a nie AlexDzien dobry
Diana0 u nas tez szaro i buro ale czego innego oczekiwac po rainchesterze
Pisalyscie o porodach. Ja mam za soba 3 SN wiec mam nadzieje, ze tym razem skoczy sie tak samo. Tym bardziej, ze u mnie od rozpoczacia akcji do narodzin bylo max 1.5h (nie liczac pierwszego synka, ktory jest skrajnym wczesniakiem i 3 dni ze skurczami lezalam walczac o kazda dodatkowa godzine).
Imienia nie mamy narazie. Poki co mowimy Bejbik a na imie przyjdzie jeszcze czas.
Mieszkamy w UK wiec imie bedzie takie, aby pasowalo i tutaj i w Polsce plus zeby brzmialo ladnie w polaczeniu z nazwiskiem.
Bylam wczoraj w pracy. Pracuje na izbie przyjec i ledwie wytrzymalam swoje 8 godz. Dzisiejsza zmiane odrzucialam. Tak mi brzuch twardnial, ze czulam okropny dyskomfort i stwierdzilam, ze ryzykowac nie bede.
Ktoras wspominala o piersiach. Ja mam wciaz wrazliwe chociaz nie jest to juz tak wkurzajace jak bylo. Za to urosly konkretnie. Ogolnie mam spore ale biustonosz, ktory mial "luzy" teraz jest idealnie wypelniony ku radosci chlopa
Milego poniedzialku zycze i trzymam kciuki za wszystkie wizytyjace kobitki![]()
Aaa z tym imieniem jak się jest problematycznym to zawsze się ktoś czepi. Kiedyś Aleksander a pan tata Aluś i Aluś...No i zadzwonił domofonem to kolezanka posłała dziecko na hol i Pan zdziwiony ze "Ala " zeszłaja chce żeby było Łatwiej tu w UK, nie planujemy powrotu do Polszy, a widzę jak się mój starszak meczy próbując wyjaśnić Anglikom dlaczego jego imię to Aleksander ale mówimy na niego Olek a nie Alex![]()
u mojego syna był w przedszkolu Aleksander i mama zwróciła uwagę w przedszkolu że to nie żaden Olek, a Aleksander i wszyscy w przedszkolu łącznie z dziećmi wolały do niego AleksanderMi się bardzo podoba Aleksander, ale nie Olek właśnie, a wiem że będą wołać Olek wiec odpada.
Chłopcu damy Szymon lub Nikodem (bardziej Szymon) a dziewczynce chyba Kornelia
![]()
Czuje, że będzie córeczka ale moje przeczucia często są mylne.
W domu mamy Czarusia![]()
Ja często zwracam żeby mówić Czaruś albo Cezary ale niektórzy i tak mówią Czarek więc wiem że to nie przejdzieu mojego syna był w przedszkolu Aleksander i mama zwróciła uwagę w przedszkolu że to nie żaden Olek, a Aleksander i wszyscy w przedszkolu łącznie z dziećmi wolały do niego Aleksander
U nas jest Grzegorz i Ignacy. Na tą chwile nie mamy imienia ani dla trzeciego chłopca, ani dla dziewczynki. Czekamy na rozwój sytuacji i będziemy myśleć![]()
U nas właśnie chyba będzie Grześ. Na początku nie byłam przekonana ale coraz bardziej mi się podoba.u mojego syna był w przedszkolu Aleksander i mama zwróciła uwagę w przedszkolu że to nie żaden Olek, a Aleksander i wszyscy w przedszkolu łącznie z dziećmi wolały do niego Aleksander
U nas jest Grzegorz i Ignacy. Na tą chwile nie mamy imienia ani dla trzeciego chłopca, ani dla dziewczynki. Czekamy na rozwój sytuacji i będziemy myśleć![]()