• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Trudy dnia pokonane. Jednak jak więcej aktywnie to i w ogóle ostatnim czasem spojenie łonowe czy podbrzusze czuję. Po wizycie w toalecie na siku ulga ale podbrzusze jakby nagle puste. Moze za mało chodzę do wc ;)

Tak myślę nie wiem czemu nad tym imieniem Iga ale jakby się mi podobało Jadwiga to bym po całości dała, a nie imię powstałe że skrótu.
Z resztą teraz to do wyboru do koloru bo Magda to nie Magdalena tylko 2 inne imiona..pomijając Lenę ;) bo i na nią był kiedyś bum.
O i Julia też fajna.....ale Jula Jula...albo Julka hmmmm...Nie gra mi.
...Poza tym Julia delikatna a nie do każdego dziecka to pasuje..U Sz w klasie taka Julka akuratna,że do romantyzmu daleko ;)
Ale nic....bedzie chłopak.Mówie wam ;)

Ja mam Aleksandra ale zawsze chorowałam na Kosmę, tylko tatuś był nieugięty ;) prababcia mówi do niego "Oleś" i to mnie tak denerwuje... a na codzień to faktycznie zawsze wychodzi Olek.
A zdjęcie 3d?! Meeega!

Patrzyliście na kalendarz chiński ?
Weszłam z ciekawości i wychodzi chłopak
Nie patrzylam ale zaciekawilyscie mnie i widze mi wychodzi chłopak 🤷‍♀️ Aczkolwiek nie jestem pewna daty poczęcia... Albo 31 styczeń albo 1 luty... Wiec luty to juz dziewczynka. Malo mi wyjaśniło to😅 ale czuje chyba dziewczynkę. Mężowi sie snila corka zanim sie dowiedzieliśmy ze wogole w ciąży jestem i mi tez snila sie córka zanim dowiedzialam sie o ciąży. Więc ciekawa jestem kto ma racje 😅

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry