• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
u mojego syna był w przedszkolu Aleksander i mama zwróciła uwagę w przedszkolu że to nie żaden Olek, a Aleksander i wszyscy w przedszkolu łącznie z dziećmi wolały do niego Aleksander [emoji846]

U nas jest Grzegorz i Ignacy. Na tą chwile nie mamy imienia ani dla trzeciego chłopca, ani dla dziewczynki. Czekamy na rozwój sytuacji i będziemy myśleć [emoji6]
Ja mam Aleksandra i też twierdzę że Olek to nie zdrobnienie od Aleksandra, prędzej od Olgierda, Olafa itp., my skracamy do Aleks/y , bo tu na szczęście nikt nie zna skrótu Olek [emoji23],
Babcia była tylko uparta na Olusia to w końcu po naszych uwagach woła Aluś [emoji28]

Trudy dnia pokonane. Jednak jak więcej aktywnie to i w ogóle ostatnim czasem spojenie łonowe czy podbrzusze czuję. Po wizycie w toalecie na siku ulga ale podbrzusze jakby nagle puste. Moze za mało chodzę do wc ;)

Tak myślę nie wiem czemu nad tym imieniem Iga ale jakby się mi podobało Jadwiga to bym po całości dała, a nie imię powstałe że skrótu.
Z resztą teraz to do wyboru do koloru bo Magda to nie Magdalena tylko 2 inne imiona..pomijając Lenę ;) bo i na nią był kiedyś bum.
O i Julia też fajna.....ale Jula Jula...albo Julka hmmmm...Nie gra mi.
...Poza tym Julia delikatna a nie do każdego dziecka to pasuje..U Sz w klasie taka Julka akuratna,że do romantyzmu daleko ;)
Ale nic....bedzie chłopak.Mówie wam ;)
Jadwiga to Jadwiga a Jagoda to Jagoda

Trzymaj się kochana mocno, a my trzymamy kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️, może to tylko krwawienie w terminie okresu ??
Na szpital nie możesz podjechać ?
właśnie na szpital dzwoniłam i tam usg dopiero na jutro 13:15.
Z marszu jakbym pojechała z czymś takim to nawet nie wiadomo czy by usg zrobili…. I kiedy w ogóle by nas przyjęli.
Raz pojechałam tak z marszu podczas plamien to po 2 h czekania wyszłam z recepta na leki przeciwbólowe, bez badania, bez usg .

Zaczyna mnie bolec jak na okres dziewczyny …..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry