• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Gratulacje pięknych USG!

Czy ktoś może ma gołąbki? Boze dałabym wszystko żeby zjeść gołąbki 😭

Ponadto.. Noce roczniaka są wciąż takie mocno średnie.. pobudki 2-3 w nocy. Wczoraj wieczorem zobaczyliśmy ze w uchu jest dość dużo wydzieliny, która jest poza zasięgiem patyczka. Dzisiaj byliśmy u pediatry i stan uszu pozwala na krople póki co. Jeśli nie dadzą rady to laryngolog. Hubert wazy 11,3 kg. I mierzy 84 cm. Dodatkowo wychodzą tez górne czwórki. Pani doktor zasugerowała też odejście od nocnego karmienia, argumentując to, tym że żołądek może sie przyzwyczaić i tak już będzie sobie wstawal jeść. Spróbujemy podać wodę i zwiększyć kolacje. Dodatkowo mamy skok, zaczyna sie tryb „zosia samosia”. Do fotelika jest okropna niechęć wiec próbujemy kolejnego. Dzisiaj zwymiotował mi pół auta w drodze na zakupy wiec było super. Poza tym paliwo 7,19. Kur… Serio? Dobrze, ze moja wiocha jest na tyle rozwinięta, że mamy potrzebne sklepy w zasięgu ręki. Ale mój mąż dojeżdża.. chyba sie przesiądzie na pociąg. 🙄 Albo zrobi auto w gazie bo jak tu dalej … zaraz będzie 9-10 zł.
Kochana szacun,jak tak czytam te wczesnodziecięce tematy z ciążą w tle to chyba serio matka natura wiedziała jak kierować w moim przypadku... ;)

Informacyjnie w sprawie forum prywatnego to Czekamy, wszystko jest zgłoszone do administratorki forum, ale od początku wojny włączyła się aktywnie w pomoc Ukrainie, a reszta jest na drugim planie. Dostałam informację dzis, że na dniach powinnyśmy mieć już prywatne forum.
Dzięki za wiadomość...No to czekamy na spokojnie
Najważniejsze by z każdą z nas było dobrze...
Myślami jestem dziś z Dianą, no nie da się inaczej ♡

Gratulacje pięknych USG!

Czy ktoś może ma gołąbki? Boze dałabym wszystko żeby zjeść gołąbki 😭

Ponadto.. Noce roczniaka są wciąż takie mocno średnie.. pobudki 2-3 w nocy. Wczoraj wieczorem zobaczyliśmy ze w uchu jest dość dużo wydzieliny, która jest poza zasięgiem patyczka. Dzisiaj byliśmy u pediatry i stan uszu pozwala na krople póki co. Jeśli nie dadzą rady to laryngolog. Hubert wazy 11,3 kg. I mierzy 84 cm. Dodatkowo wychodzą tez górne czwórki. Pani doktor zasugerowała też odejście od nocnego karmienia, argumentując to, tym że żołądek może sie przyzwyczaić i tak już będzie sobie wstawal jeść. Spróbujemy podać wodę i zwiększyć kolacje. Dodatkowo mamy skok, zaczyna sie tryb „zosia samosia”. Do fotelika jest okropna niechęć wiec próbujemy kolejnego. Dzisiaj zwymiotował mi pół auta w drodze na zakupy wiec było super. Poza tym paliwo 7,19. Kur… Serio? Dobrze, ze moja wiocha jest na tyle rozwinięta, że mamy potrzebne sklepy w zasięgu ręki. Ale mój mąż dojeżdża.. chyba sie przesiądzie na pociąg. 🙄 Albo zrobi auto w gazie bo jak tu dalej … zaraz będzie 9-10 zł.
Coś jest z tymi gołąbkami bo ja nigdy nie przepadałam a ostatnio jak mama mnie zapraszała na urodziny to zamówiłam sobie właśnie gołąbki :D mama była w szoku bo nigdy ich nie jadłam, mam nadzieję że się nie domyśla niczego

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży .... Czy jest jeszcze nadzieja ?

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży .... Czy jest jeszcze nadzieja ?
Oczywiście że jest nadzieja, beta wzrosła. Jeżeli jest poniżej normy to powtórz badanie w środę. Hormon rośnie skokowo. A wartość jest odpowiednia do tygodnia ciąży?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry