Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie często boli prawy. Tzn tak kluje. Ale badany był i jest ok. Nie wiem czy to się nie zaczęło w poprzedniej ciąży bo młody tak mi siedział na tym jajniku że bolał non stop. Żaden inny powód mi nie przychodzi do głowy.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
Tak, ten z którego była owulacja i w którym sobie pracuje ciałko żółte - to przez nie są takie efekty.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
Gin na każdej wizycie ogląda wszystko i bliznę teżWy dziewczyny po cc to chyba musicie zrobić badanie blizny? Znaczy na usg.
tak. Właśnie wczoraj o to pytałam tutaj, bo się też bałam o to kucie i wiele dziewczyn odpowiedziało, że je kuje tam gdzie była owulacja. Czyli Chyba nie mamy się co martwić.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
Też tak mam... Może gdybym nie straciła ciąży byłoby inaczej ? Nie wiem. Jak zaszłam w drugą ciążę to w sumie też miałam dystans, ale od początku czułam, że coś jest nie tak.Dziewczyny, ja mam do Was takie pytanie. Czy czujecie, że tam w brzuszku jest dzidzia? Bo wczoraj gadałam o tym z mężem, że nie wiem co ja czuje. On też tak z dystansem podchodzi do brzuszka. Może przez to, że wcześniej w 6 tyg straciliśmy ciąże i teraz jesteśmy bardzo ostrożni. Teraz mam 11 tydzień, ale po za codziennymi snami o dzidzi , że już z nami jest, albo że jestem w ciąży to tak psychicznie nie czuje. Też tak macie? Objawy ciążowe mam : mdłości, zaparcia,duże piersi.