mrsmiki_94
Fanka BB :)
Drogie Panie, z uwagi na mała różnice wieku miedzy moimi dziećmi będę pewnie sprzedawać mój wózek Cybex Balios S Lux. Gondola, spacerówka i sam wózek. Gdyby sie komuś podobał to zachęcam. Kolor czarny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze miałam szczęście bo rodziłam nad ranem wiec sala na wyłączność. Jak w prywatnej klinicemój mąż był cały poród ale na moją prośbę stał przy mojej głowie. Był tez wypraszany w niektórych momentach na chwile.![]()
ja powiem tak- mój mąż zawsze był dla mnie wsparciem, w każdej, nawet najbardziej niezręcznej sytuacji.Mogę Ci polać? [emoji16][emoji482]
Jestem tego samego zdania. Ani takie dowcipne potrzebne, ani romantyczne, ani komfortowe...
Na USG 3d w poprzedniej ciąży zabrałam.
A podczas porodu panie położne wypraszaly męża w intymnych momentach. Nie był na końcówce porodu, ani przy sikaniu do kaczki, bo po co?
ja planuje zrobić kluski leniwe na słodkoDzien dobryU nas pochmurno i wietrznie, czekam z utesknieniem na wiosne
Dziewczyny w wiekszym biustem, jak sobie radzicie z dyskomfortem? Lazilam po sklepach ale bida straszna jezeli chodzi o biustonosze w wiekszym rozmiarze, zeby miekkie byly i trzymaly co maja trzymac. Chcialam sportowych uzywac, ale po polowie dnia mnie ramiona tak bolaly, ze zmienilam. Dzis od rana laze w takim zwyklym bawelnianym dla karmiacych i jest super wygodny ale mialam nadzieje, ze jeszcze sobie w ladniejszych polatam. Mam dosc duzy biust a teraz to niczym dwa balony...
Tojestemja ja po poczatkowym szoku teraz sie ciesze i martwie na zmiane. Niemniej "czuje" obecnosc Bejbika i juz kocham to malenstwo miloscia tak samo silna jak wszystkie moje dzieci. Jakos nie dopuszczam mysli, ze cos moze byc nie tak i staram sie myslec pozytywnie. Moze jest mi latwiej, poniewaz nigdy nie stracilam ciazy? Nie umiem sobie nawet wyobrazic przez co przechodza mamusie, tracace swoje nienarodzone dzieci.
Agu1531 Sliczny futrzak
Tinulka ale slodziak bielutki
Koszatniczka my mamy 4 pokojowiec, kazde z dzieci ma swoj pokoj i teraz nie wiem jak rozwiazac sprawe jak sie male pojawi. Mezu chcialby zagospodarowac kawalek strychu na mieszkalne ale to od groma pracy i wiadro pieniedzy.
Sprawdzilam z ciekawosci tez chinski kalendarz. Powinnam miec: dziewczynka, chlopiec, chlopiec i teraz tez chlopiec. A mam: chlopiec, chlopiec, dziewczynka i teraz ? Wiec u mnie zgodnosc 1 na 3
Jakie macie plany na dzisieaj? Ja bede czyscic okna. Sa takie brudne, ze az wstyd na nie patrzec. Wczoraj obszylam sobie firanki ( mam manie i zawsze w pl kupuje nowe) i dzis bede czyscic i wieszac i sie cieszyc czekajac na wiosne
![]()
Ja tez juz siwiutka, ale czekam aż zagoi mi się głową, bo użyłam innego szamponu przypadkiem i cała glowa podrażniona.A z babskich tematów jaki macie stosunek do farbowania włosów ? Czekacie ?bo ja już siwa jestem
i wstyd ale tak chodzę
ja od 3 lat nie farbowałam. Zapuszczam i daje włosom odpocząć od chemii, a siwych włosów udaje ze nie widzęA z babskich tematów jaki macie stosunek do farbowania włosów ? Czekacie ?bo ja już siwa jestem
i wstyd ale tak chodzę
Baaaardzo polecam ten wózek. Gdybym go sprzedała po pierwszym dziecku to na pewno kupilabym go ponownie. Nie miałam zastrzeżeń ani do gondoli ani spacerowki. Jedynie co to po terenach leśnych nie dawal rady, ale w warunkach miejskich superDrogie Panie, z uwagi na mała różnice wieku miedzy moimi dziećmi będę pewnie sprzedawać mój wózek Cybex Balios S Lux. Gondola, spacerówka i sam wózek. Gdyby sie komuś podobał to zachęcam. Kolor czarny.
Myślę, ze to tez zależne jest od pewnych kwestii.Mogę Ci polać? [emoji16][emoji482]
Jestem tego samego zdania. Ani takie dowcipne potrzebne, ani romantyczne, ani komfortowe...
Na USG 3d w poprzedniej ciąży zabrałam.
A podczas porodu panie położne wypraszaly męża w intymnych momentach. Nie był na końcówce porodu, ani przy sikaniu do kaczki, bo po co?