• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
ja sobie nie robię ani paznokci ani włosów, wiec zamierzam chodzić cały czas [emoji1]chyba tylko na poród zrezygnuje w ostatnim miesiącu z hybryd, bo nie jestem pewna co do stanowiska lekarzy co do pomalowanych paznokci w trakcie porodu.
Ja jestem pewna, że zalecają, aby nie malować u stóp przed porodem :) paznokcie sinieją jak się dzieje się coś niepokojącego.

Moje 2 cm szczęścia ❤️ Wszystko dobrze, serduszko bije, mama zadowolona. Dzisiaj mam spokojny wieczór ☺️

Załączniki

• F96ABAB0-4E72-4ED0-AFC2-01F520617028.jpeg
    F96ABAB0-4E72-4ED0-AFC2-01F520617028.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 105
A ja mam dziś jakieś dziwne objawy, nie mdli mnie, ale mam wrażenie że mi tj. serce kołacze. Nigdy nie miałam problemów kardiologicznych 😟 może po tym aspirin cardio 😟 że 3 razy dziś musiałam się położyć, jak poleżę to przechodzi.
Jak jutro tak będzie to pójdę do lekarza.
A badałaś TSH w ostatnim czasie? W ciąży lubi skakać. Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że mam chorą tarczycę to przy tsh 4,5 miałam między innymi takie jakby kołatanie serca i uczucie niepokoju. Po lekach przeszło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry