Sajfik
Fanka BB :)
Kupiłaś sobie glukometr ze względu na wyniki glukozy czy tak po prostu dla siebie? Nie wiem czy kupować.. Jak po flipsach tak moze skakac to nir chce wiedzieć jak mi skoczylo po muffinkuJa ostatnio po kilku flipsach miałam 160![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kupiłaś sobie glukometr ze względu na wyniki glukozy czy tak po prostu dla siebie? Nie wiem czy kupować.. Jak po flipsach tak moze skakac to nir chce wiedzieć jak mi skoczylo po muffinkuJa ostatnio po kilku flipsach miałam 160![]()
Kupiłaś sobie glukometr ze względu na wyniki glukozy czy tak po prostu dla siebie? Nie wiem czy kupować.. Jak po flipsach tak moze skakac to nir chce wiedzieć jak mi skoczylo po muffinku![]()
No właśnie mi lekarz nic nie mówił, wczoraj z ciekawości wygoglowalam ze krew najlepiej tego samego dnia pobrać co badanie - wtedy będzie najabrdziej miarodajneA jest gdzieś w internetach napisane, że w tym samym dniu? Ja już nie pamiętam kiedy robiłam w poprzedniej ciąży, ale wątpię, abym miała krew pobierana w tym samym dniu co USG. Trochę paranoja, ale może ja się nie znam![]()
mam do nosa i saszetki, biorę od wczorajSeria pre. Na len wypróbuj
Mam nadzieję że szybko pomogąmam do nosa i saszetki, biorę od wczoraj![]()
Ja akurat nie robiłam nigdy pappy to nie wiem a czy napisane w internatach jest to by trzeba było poszukać [emoji846] , koleżanka miała tak robione i u mnie w At też tak robią, jeśli ktoś robi obydwa badania to najpierw krew pobierają, a potem usg,A jest gdzieś w internetach napisane, że w tym samym dniu? Ja już nie pamiętam kiedy robiłam w poprzedniej ciąży, ale wątpię, abym miała krew pobierana w tym samym dniu co USG. Trochę paranoja, ale może ja się nie znam![]()
A ty gdzie w tej AT siedzisz? Ja w górnej:-)Ja akurat nie robiłam nigdy pappy to nie wiem a czy napisane w internatach jest to by trzeba było poszukać [emoji846] , koleżanka miała tak robione i u mnie w At też tak robią, jeśli ktoś robi obydwa badania to najpierw krew pobierają, a potem usg,
Widzisz co kraj to obyczaj, u mnie tylko w tym samym dniu pobierają krew do badania.ja mam zlecone badanie tydzień przed wizytą USG.
W Salzburgu [emoji4]A ty gdzie w tej AT siedzisz? Ja w górnej:-)