• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

To dla mnie naprawdę mega nowa sytuacja i w szoku jestem ile się to wlecze...Chyba wizja synka odchodzi w siną dal. Całkiem inaczej się to wszystko toczy

reklama
Hej dziewczyny. U mnie dziś 10+5 i od kilkunastu dni mdłości mi odpuszczaj więc czuję się jak młoda bogini 😉 piersi znów tkliwe więc jestem spokojniejsza.
Ale w tej ciszy ciągnie mnie do nabiału. I odkryłam że nie mogę jeść cebuli mam po niej okropne gazy... A tak lubię smaku cebuli...

U mnie dziś tradycyjnie rosołek 😉
Dziś czuję się bardzo dobrze, więc mam dzień gospodarczy. Ogarniam jak mogę najwięcej bo nie wiadomo kiedy takie dzień się powtórzy.

Dziewczyny, jak czytam niektóre z Was że tak starcie się zdrowo jeść, warzywa itp, a ja mi tylko wchodzi kanapka ser żółty i biała, świeża bułeczka.😀 Po warzywach świeżych mam takie wzdęcia, zaparcia. Jedynie jeszcze jogurt naturalny z owocami. Reszta mi nie wchodzi. A najgorsze że odebrałam wyniki badań i mam lekko za niskie erytrocyty. A u Was jak morfologia?

Moja tez do zlobka ale póki co więcej jest w domu niż w żłobku co chwila jakiś katar kaszel a Pani pielęgniarka jest tak upierdliwa że każda wizyta w żłobku i spotkanie ja na korytarzu to ciśnienie odrazu skacze.. posyłam Małą zdrową i przychodzą jakieś chore dzieci które nie mają zwracanej uwagi tzn ich rodzice i zarażają innych. Póki byłam z nia w domu to nic Jej nigdy nie było a teraz ciągle. Przez ten covid każdy katar to zaraz patrzą na dziecko jak na nosiciela.

Jaka ja jestem ciekawa czy to oznacza ze rzeczywiście może być inna płeć dziecka skoro inaczej przeżywam ta ciąże w porównaniu do dwóch poprzednich 🤯

O cebuli nie mogę myśleć, a co dopiero jeść.
Mięso jest totalnie fuuuu, ogólnie wszystko co tluste odpada, wiec topiony ser tez nie wchodzi, masło nie wchodzi ….

Żyje na pieczywie i owocach.

W ciążach z chłopakami mogłam zajadać się mięsem, miałam straszne parcie na kurczaka, grillowane mięso, schabowe….

Teraz wszystko to sprawia ze mi baaardzo złe w brzuch.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry