Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja córka chodzi do żłobka, a we wrześniu idzie do przeszkolą. Ja póki co jeszcze pracuje, ale na l4 będę miała raj jak będą ja odprowadzała i do 16.00 będę miała czas dla siebieCzyli właśnie jestem na tym etapie co Ty z dwulatkiem... masakra
o mnie to samo. Wędlina, mięso sam zapach Ble. Nawet jak mamy kotki i mąż daje im puszki mięsne to każe mu zamykac drzwi i psiukać odświeżaczem bo tak mi śmierdziJa w ogóle nie mogę w wędlinę żadne mięso bo mnie odrzuca. Póki co tylko almette i pomidor i tak już z dwa tygodnie
o tak słodycze, to jeszcze mogę jeść, ale tylko rano. Po południu mdli mnie od nich.Ja jem wszystko oprócz kawy.. i warzywa i owocki.. wszystko wchodzi. Aż za dobrze. Białego pieczywa nigdy nie lubiłam.Mało owoców jem.. ale słodkości wchodzą jak ta lala…
![]()