Ja również nie mam przeczucia ale mam nadzieję, że teraz będzie ChłopczykŁadnie napisane
Mam tak samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja również nie mam przeczucia ale mam nadzieję, że teraz będzie ChłopczykŁadnie napisane
Mam tak samo
Hej dziewczyny, mało mnie tu ale ledwo daje radę... Czy któraś z was korzystała z kroplówek w ciąży? Czy można załatwić sobie pielęgniarkę na NFZ, która przyjdzie i mi podepnie wenfla
o jeny, a ile córeczka ma lat?Ja nie gotuje 2 razy bo tak lubię gotowaćMłoda poprostu je tylko 3 rodzaje obiadu, a że mi się to nie uśmiecha.... niestety u nas to gruba akcja, jestesmy po rocznej kuracji lekami dla anorektyków, zachamowal wzrost i rozwój fizyczny. Ogólnie to ma wiele alergii i wszystkie choróbska łapie w locie (taki typ genetyczny, rude włosy, niebieskie oczy, biała skóra ) . Właśnie leży od rana i wymiotuje żółcią bo już niczym innym nie może. To niestety już 2 jelitowka w ciągu miesiąca i obawiam się, ze tym razem nie obejdzie się bez szpitala i kroplówki (większość jelitowek kończymy na kroplowce). Nie wiem jak to ogarnąć bo syn w domu, pracować ktoś musi a ja chyba nie dam rady przerzucać 25kilogramow... dobrze, że dziś niedziela to mąż ją targa do kibelka...
A taka piękna pogoda! Zaplanowaliśmy rowery, spacery, zdjęcia...
Trzymajcie się dzielnie![]()
ja myśle, ze powinnaś się zgłosić na oddział położniczy. Odwodnisz sięwenflon... Ja już nie daje rady potrzebuje jakiegoś jedzenia i dobrego nawodnienia.
Na NFZ to nie wiem, pewnie nie. Ale w większych miastach można sobie zamówić taką usługę do domu prywatnie.Hej dziewczyny, mało mnie tu ale ledwo daje radę... Czy któraś z was korzystała z kroplówek w ciąży? Czy można załatwić sobie pielęgniarkę na NFZ, która przyjdzie i mi podepnie wenfla
Byłam w podobnej sytuacji, myślałam, że będę musiała zgłosić się do szpitala, ale po dwóch tyg wymiotów wkoncu zdarzają się dni gdzie mogę normalnie zjeść-pisze to żeby Cię pocieszyć. Ale tak jak dziewczyny wyżej pisały, jeżeli uważasz że to już ponad Twoje siły to idź do szpitala i się nawet nie zastanawiaj.wenflon... Ja już nie daje rady potrzebuje jakiegoś jedzenia i dobrego nawodnienia.
o tak kochana…. Ja odliczam od środy do środy teraz, im bliżej 12tc tym mniej strachu…. W teoriiNo i niedziela za nami, kolejny tydzień przed....Niech szybko leci bo ja już do tego 21.03 mam biedę doczekać.