Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie 12+6 bedzie akurat. Wiec bardzo podobnie idziemy28.03 będę wtedy 13+2
Dokładnie... widzą nie raz desperację par (oczywiście nie wszyscy) ...wiec dobrze jak np mąż bardziej realnystrasznie to jest... bo kupe kasy, kupe nerwów a i tak jak sam nie przypilnujesz lekarza to...![]()
A ile płaciłaś za procedurę jeśli to nie tajemnica.Mozesz napisać na privstrasznie to jest... bo kupe kasy, kupe nerwów a i tak jak sam nie przypilnujesz lekarza to...![]()
ekhm... kupa kasy... i część jeszcze musimy oddac bo pozyczalismy od rodziny. jestem po 4 stymulacjach i badaniu zarodków... i 1 transferze - ponad 100 tys poszło. Wolałam nie liczyc nawet dokladnie....A ile płaciłaś za procedurę jeśli to nie tajemnica.Mozesz napisać na priv
Dzięki za odpowiedź.ekhm... kupa kasy... i część jeszcze musimy oddac bo pozyczalismy od rodziny. jestem po 4 stymulacjach i badaniu zarodków... i 1 transferze - ponad 100 tys poszło. Wolałam nie liczyc nawet dokladnie....![]()
10+4, więc prenatalne będą w 11+4W którym tygodniu jesteś, że już za tydzień masz prenatalne??
privDzięki za odpowiedź.