DianaO
Fanka BB :)
do gina albo na sor.Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do gina albo na sor.Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
O tak...O jeju jak ładnie macha do ciotek z forum![]()
Masz jakoś niedługo wizytę, czy jedziesz na IP?Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
to ja wiemniski indeks glikemiczny, 5 posiłków w odstępach co 3-4h![]()
Na sor nie mam opcji, zostałam z Synem sama, a wiadomo tam trzeba długo czekać. Może uda umówić się prywatnie jak siostra podjedzie popilnowac chłopakaMasz jakoś niedługo wizytę, czy jedziesz na IP?
A duzo masz krwii czy tylko w sluzie? Miejmy nadzieje ze to typowe czasem takie brazowe plamienia. Masz możliwość przetelefonowania do swojego lekarza?Na sor nie mam opcji, zostałam z Synem sama, a wiadomo tam trzeba długo czekać. Może uda umówić się prywatnie jak siostra podjedzie popilnowac chłopaka
Cudny! Wygląda jak niemowlak w wersji miniMój mały wielki człowiek
8+4![]()
a ile masz wzrostu?Ja mam nadzieję, że max 8 kg przytyję, a najlepiej to tak z 5kg. I tak już mam z 15 za dużo. Zawsze ważyłam 65kg i nie byłam ani szczupła ani gruba. A później jak mi się zaczęły problemy z tarczycą to przytyłam 20kg i na razie tylko 5 udało się zrzucić. Na razie na szczęście waga bez zmian ale zobaczymy co będzie dalej.
1,79 cm szczęściaCudny! Wygląda jak niemowlak w wersji miniale pieknie wszystko widać! Ja jestem 8+5 więc podglądając to usg moje chyba jest podobnych rozmiarów teraz
ile ma cm?