• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama

Załączniki

• 4646235f-2d6f-441f-aeb9-52d0cde6808b.jpg
    4646235f-2d6f-441f-aeb9-52d0cde6808b.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 96
ktoś Ci układał dietę? Byłaś u dietetyka ?
wzięłam sobie gotową dietę od dietetyka ma sklep w necie, 2000 kcal w wersji standard bez wykluczeń. Tak na próbę bo nie mogłam się zmotywować do jedzenia i ten cukier... a takie pięć mniejszych i ustalonych porcji łatwiej wcisnąć. 😄👍 Niestety absolutnie nie chce mi się jeść...

Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze

Uspokoiło się to plamienie? A nie miałaś cytologii może? Jakieś cieplejszej kąpieli nie brałaś?
Na razie jest ok, 2h i nie powtorzylo się, brzuchol trochę boli ale ok. Żadnej cytologii ani kąpieli, może po prostu jakąś żyłka pękła i się teraz oczyściło. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział, że jeśli jednorazowe to nie panikować, obserwować. Dzięki dziewczyny za troskę! Bony ile stresu!

reklama
Na razie jest ok, 2h i nie powtorzylo się, brzuchol trochę boli ale ok. Żadnej cytologii ani kąpieli, może po prostu jakąś żyłka pękła i się teraz oczyściło. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział, że jeśli jednorazowe to nie panikować, obserwować. Dzięki dziewczyny za troskę! Bony ile stresu!
Ja tez wczoraj i dzisiaj miałam takie skrzepy ale dopiero po czasie skojarzyłam że mam zaparcia i podczas dwójki musiałam się siłować... więcej się nie powtórzyło także nigdzie nie jechałam na sprawdzenie.
Ale to wina mojego łakomstwa bo zjadłam czekoladę... już kur. wa nie tknę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry