mrsmiki_94
Fanka BB :)
Waga u mnie to koszmar.. pierwsza ciąża start 69 i koniec 97 kg… teraz start z 85
mam 170 i otoja: 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow! Podziwiam za zrzucenie wagi! Ale racja... Ja mam ledwo 160 pewnie 158 jak mocniej zawiejejesteś wysoka, wiec nie przejmowałbym się wagąja mam 173cm i pare kg na plusie,ale wiem,ze tego tak nie widać dzięki mojemu wzrostu i tego,ze maskuje to ubraniami. W ciąży przytyłam 20 kg, w 8 msc zrzuciłam 25 kg. Niestety w zeszłym roku 5 kg mi wróciło, wiec wazę teraz na początku drugiej ciąży dokładnie tak jak startowałam w poprzedniej, liczę ze nie nie przytyje tyle ile poprzednio i szybko spadnie.
Ja na szczęście zdalną mam pracę ale tesknie za kontaktem z ludźmi.. Jak sie mialo stacjonarna pracę to więcej czlowiek sie mobilizował. A tak to u mnie konferencje na kamerce jeszcze mobilizują by wlosy układać porządnie, makijaż, nawet perfumy idą w tango. Mąż sie smieje ze nikt przez ekran mnie nie czuje ale to mi dodaje pewności i lepiej sie czuje sama ze sobą na tej konferencjija wciąż chodzę do pracy, wiec siła rzeczy muszę wyglądaćale ja siebie nie znoszę bez makijażu i nie pokazuje się do ludzi.
Tak tak mamy...ale my narazie tu rozgadaneOoo widzę, że już mamy od tygodnia prywatne forumKto też nie zauważył, niech szuka w prywatnych wiadomościach.
To prywatne nie działa w aplikacji?Jutro Was tam nadrobie bo już mi się oczy zamykają dzisiaj
Dobranoc :*
działa tylko na kompie trzeba dodać do obserwowanychOoo widzę, że już mamy od tygodnia prywatne forumKto też nie zauważył, niech szuka w prywatnych wiadomościach.
To prywatne nie działa w aplikacji?Jutro Was tam nadrobie bo już mi się oczy zamykają dzisiaj
Dobranoc :*
może jak jutro lub w czwartek zajdziesz znów to znajdziesz odpowiednie ubrania. Czasem to nie jest "dzień na zakupy". Co do dbania... małymi krokami musisz wrócić do tego. Czasem nawet lekki makijaz zdziała cuda w samopoczuciu.obeszłam dzisiaj chora pół galerii w poszukiwaniach czegoś na chrzest/roczek w weekend. Nie znalazłam nic. Przymierzylam jeden garnitur w który się nie zmiescilam. Wkurza mnie to, ze tak się zaniedbałam. Nie chce mi się myć nawet włosów. Zawsze byłam „zrobiona”. A teraz.. Chora, gruba, brzydka. Jeszcze mam farbe nałożona tylko na odrost i mój mąż mówi ze nie widać żebym była w ogóle u fryzjera.. (mam ciemne włosy)
Kochana ja z córką startowałam 65 koniec ehh 99. Teraz Start 75 i już 3 kg na plusie a serio nie jem więcej niż zwykłe ani nie zmieniłam nawyków tzn. nadal pilnuję diety IO.Waga u mnie to koszmar.. pierwsza ciąża start 69 i koniec 97 kg… teraz start z 85mam 170 i otoja:
![]()