Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też proszę o dodanie [emoji4]@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy [emoji6]
O to mieszkamy obok@k.a.r.o.l.a generlanie jestem z Zabrza ale dziewczyny pisały ze ten projekt już się wyczerpał więc przepraszam że wprowadziłam w błąd ::
u mnie wie od teściowej nawet Pani z rejestracji w przychodni.U mnie rodzina nie wie... Córką wie bo mąż przypadkowo się wygadał ale wie że ma nie mówić na razie..
My czekamy do następnej wizyty bo zacznie się wtedy 13tc i jak będzie ok to powiemy. Ostatnio w grudniu żeśmy powiedzieli nie wyszło... I te tłumaczenie zbyt bolesne więc czekamy. Ja bym uprzedziła wszystkich co wiedzą żeby nie mówili a na pytania o picie powiedziałabym że wzięłam mocne tabletki bo mnie głowa boli![]()
u Nas tez była płyta w pierwszej ciąży jak zaczęło bic serduszkoU mnie na szczęście mąż i na normalną wizytę może przyjść i na prenatalne i lekarz uprzedził żeby wziąć pendrive'a bo wszystko nagra.
A tak w ogóle dziewczyny ile u was wizyta prywatną i ile prenatalne?