reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny które maja cukrzycę, znow przy nudzę ale lekarz moj polecił apke sweet pregna, mysle super przepisy tam są ale np widze na sniadanie pasta z tuńczyka a o ile pamiętam kobieta w ciąży powinna omijac tuńczyka 🤔 ktos uzywa tej apki?

reklama
U nas butelki i smoczki się nie sprawdziły, moje dziecko ich nie zna, pluł nimi strasznie. Tatuś wykupił wszystkie rodzaje smoków, żadnego nie chciał, z butelki też nie chciał jeść, ale cycusie a i owszem 🙈 Oddałam mu się w 100 % był jeden więc mogłam, teraz będę próbowała działać z tym smoczkiem czy butelką, ale nic na siłę.

Ja bym chciała KP bo słyszałam że to dobrze działa choćby na sylwetkę. A po za tym to chyba dość wygodne bo jak coś bierzesz do łóżka i dzidzia zadowolona a mama odpoczywa bo sobie leżakuje. Tak mi się wydaje bo nie miałam okazji przy córce się o tym przekonać.

Dziewczyny które maja cukrzycę, znow przy nudzę ale lekarz moj polecił apke sweet pregna, mysle super przepisy tam są ale np widze na sniadanie pasta z tuńczyka a o ile pamiętam kobieta w ciąży powinna omijac tuńczyka 🤔 ktos uzywa tej apki?
ja ściągnęłam Ale właśnie takie błędy dietetyczne mnie odrzucily od niej. Jutro zrobię zdjęcia diety ktora dostalam od diabetologa. Poza tym polecam grupę na fb- cukrzyca ciążowa bez strachu i podgrupe cukrzyca ciążowa bez strachu- książka kucharska 🙂 głowa do góry! Razem przez to przejdziemy 🥰

ja ściągnęłam Ale właśnie takie błędy dietetyczne mnie odrzucily od niej. Jutro zrobię zdjęcia diety ktora dostalam od diabetologa. Poza tym polecam grupę na fb- cukrzyca ciążowa bez strachu i podgrupe cukrzyca ciążowa bez strachu- książka kucharska 🙂 głowa do góry! Razem przez to przejdziemy 🥰
Dziękuję ❤️! Razem przez to przejdziemy i damy radę, masz racje! Choc mnie mocno dobiła ta wiadomość o cukrzycy... Od razu pojawiły sie w glowie glupoty. Mam nadzieje ze ochłonę i nabiorę pozytywnego podejścia do nowej sytuacji ❤️💪 dodalam sie do grup, dziękuję za pomoc!! Napewno wiele mi to pomoże

reklama
Do góry