Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja ściągnęłam Ale właśnie takie błędy dietetyczne mnie odrzucily od niej. Jutro zrobię zdjęcia diety ktora dostalam od diabetologa. Poza tym polecam grupę na fb- cukrzyca ciążowa bez strachu i podgrupe cukrzyca ciążowa bez strachu- książka kucharskaDziewczyny które maja cukrzycę, znow przy nudzę ale lekarz moj polecił apke sweet pregna, mysle super przepisy tam są ale np widze na sniadanie pasta z tuńczyka a o ile pamiętam kobieta w ciąży powinna omijac tuńczykaktos uzywa tej apki?
Dziękujęja ściągnęłam Ale właśnie takie błędy dietetyczne mnie odrzucily od niej. Jutro zrobię zdjęcia diety ktora dostalam od diabetologa. Poza tym polecam grupę na fb- cukrzyca ciążowa bez strachu i podgrupe cukrzyca ciążowa bez strachu- książka kucharskagłowa do góry! Razem przez to przejdziemy
![]()
Dziewczyny, a które wy tygodnie na liczniku ? Bo ja dopiero 8 jutro i widzę większość sporo do przodu![]()
Nie używamDziewczyny które maja cukrzycę, znow przy nudzę ale lekarz moj polecił apke sweet pregna, mysle super przepisy tam są ale np widze na sniadanie pasta z tuńczyka a o ile pamiętam kobieta w ciąży powinna omijac tuńczykaktos uzywa tej apki?