no jestJa jestem niewierząca więc u mnie nie ma czegoś takiego jak postzapomniałam nawet, że jest coś takiego przed Wielkanocą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no jestJa jestem niewierząca więc u mnie nie ma czegoś takiego jak postzapomniałam nawet, że jest coś takiego przed Wielkanocą
ja bym poprosiłaKtoś jeszcze oprocz @sensibile jeszcze nie ma dostepu do prywatnego forum, a chciałby mieć?
ja też poproszę@Kruszek91 ja również poproszę o dostęp do prywatnego forum![]()
A ja powoli ze spokojem zjadam lecz gotować nie mogę.Dzis próbuje parówkę ,zobaczymyDzień dobry
Dziś to się czuje ciazowo [emoji1785]
Dzień dobry
Dziś to się czuje ciazowo [emoji1785]
Mnie też pobolewa i chwilami wariuje juz z tej niewiedzy a do 9 kwietnia jeszcze tyle czasuA mnie dziś tak podbrzusze boli, jeszcze mnie tak w tej ciąży mocno nie bolało... mam nadzieję, że coś się tam tylko rozciąga
Mój gin mówił, ze to może się zdarzać. Jednak fasolka musi sobie jakieś miejsce zorganizować, a ze robi się coraz większa to i miejsca więcej potrzebaA mnie dziś tak podbrzusze boli, jeszcze mnie tak w tej ciąży mocno nie bolało... mam nadzieję, że coś się tam tylko rozciąga