Betty2
Fanka BB :)
Poza tym dziecko ok,serce bije jak dzwon .Trzęsła mi brzuchem ale dzieć spokojnyOd razu na wariata z biegu...tam zawsze mam większe
No nic jutro rodzinny i dadzą glukometr, a do diabetologa 1.04
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poza tym dziecko ok,serce bije jak dzwon .Trzęsła mi brzuchem ale dzieć spokojnyOd razu na wariata z biegu...tam zawsze mam większe
No nic jutro rodzinny i dadzą glukometr, a do diabetologa 1.04
Nawet nie wiecie jak mnie to w tym wszystkim pociesza i trzyma przy nadzieiPoza tym dziecko ok,serce bije jak dzwon .Trzęsła mi brzuchem ale dzieć spokojny
Mam to samo... Od 12.03 do 9.04 przerwa a ja do cierpliwych nie należęJa staram się nie panikować i zająć umysł czyms innym, brak usg aż do usg genetycznego trochę mnie przerażaja wiem ze ostatnie usg miałam 8t2d i wszystko było pięknie, ale to już 11 dni minęło, u mnie w podbrzuszu nastał taki spokój, ze aż się to wydaje nienaturalne biorąc pod uwagę wiadomy temat ciąży
![]()
To jak u mnie choc za to dziękuję losowi bo jakbym tak miała taka slaba ogarniac to co teraz to bym nie dała radyJa staram się nie panikować i zająć umysł czyms innym, brak usg aż do usg genetycznego trochę mnie przerażaja wiem ze ostatnie usg miałam 8t2d i wszystko było pięknie, ale to już 11 dni minęło, u mnie w podbrzuszu nastał taki spokój, ze aż się to wydaje nienaturalne biorąc pod uwagę wiadomy temat ciąży
![]()
Myslalam, że konflikt serologiczny jest wtedy kiedy matka ma rh-, a ojciec rh+....To jak u mnie choc za to dziękuję losowi bo jakbym tak miała taka slaba ogarniac to co teraz to bym nie dała rady
Zajmowanie myśli idzie różnie...dziś wzięłam książkę ale nie dałam rady wiec na vod 2 odcinki zaległe m jak miłość oglądałam.
Ta zadyma z cukrem jest na moje nerwy ale to że możemy mieć konflikt...rozwaliło mnie tym bardziej że mamy arh+ . Jakbym dostała garnkiem w łep..Mega się boję i do wyniku ema po 19.04 będzie ciężko..
Też tak mam. Czekam na prenatalne jak na zbawienie. Po usg jeśli wszystko wyjdzie pomyślnie chcę powiedzieć mojej babci. Póki co do piątku się na zmiane stresuje i modlęZamknęłam się jakoś....nie mówię nikomu nowemu,czekam jak na zbawienie...
A nie zjadłaś za późno kolacji wczoraj?Tak ja...
Wyniki mam takie na czczo 103, po godzinie 141 a po 2 godz 59.
Normy-nq czczo 92,po godz mniej niż 180,po 2 godz mniej niż 153
Czy jest bardzo źle?
Mialas prawidłowy odstep zachowany? Do badania musisz iść na czco i od kolacji 8-12h.Zamknęłam się jakoś....nie mówię nikomu nowemu,czekam jak na zbawienie...