Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O której ten ostatni posiłek i kiedy wstałaś? Mi dzisiaj rano wywaliło 98Właśnie wczoraj pierwszy raz za taką radą z kakao na noc wypilam sobie do chleba z serem i cukier rano 84Ciekawa jestem czy to to ale zobaczymy dzisiaj chce zjesc identycznie i zobacze ale jest szansa
W tym roku będzie zimne lato, w końcu zamontowałam klimę wiec na pewno bedzie zimno3 raz jestem w ciąży
3 raz termin na jesień
I 3 raz czuję że będzie lato Stulecia a upały potrwają do września....ohhhhhhhh
Jaka dzidzia cudnaBadania wyszly dobrzeZobacz załącznik 1383001
Powiem ze ten żółty ser dodatkowo do kromki działa cuda. Rano nie mam juz ketonow w moczu@Sajfik jak eksperymenty z ketonami?![]()
gratulacje śliczna fasolkaHej dziewczyny, nie zagladalam tu jakis czas ze wzgledu na zle samopoczucie, calymi dniami jest mi niedobrze, do tego ogrom pracy..
W czwartek bylam na drugiej wizycie u gina, chcialam Wam sie pochwalic moja 8 tygodniowa fasolka a tu sie okazalo, ze mam 85 stron do nadrobieniaale udalo sie i w koncu nadszedl ten moment. Przedstawiam Wam moja fasoline
Jesli to nie problem to tez bardzo chetnie dolaczylabym na prywatne forum![]()
Długotrwały stres szkodzi i mamie i dzieckuDzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego.
Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc![]()