• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie wiedzą najbliżsi mama i rodzeństwo. Dzieciaki póki co nie wiedzą ale jeszcze nic nie widać, dopiero 12 tydzień. Jeszcze trochę zaczekam żeby dzieciaki się dowiedziały, może jak już będzie bardziej widać, chyba że strasza sześciolatka będzie się dopytywać, a niespełna dwulatkowi raczej różnicy nie zrobi ta wiedza 😀
Jeśli nie widać to ja wogóle siedzusłabym cicho...też mam 12+3
A fotka z 10- tego tyg

Załączniki

• 20220322_154604.jpg
    20220322_154604.jpg
    771,1 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Hej dziewczyny jestem właśnie w 11t 5d termin mam na 21 październik 🙂 to moja pierwsza ciąża🙂 mam pytanie czy macie ból głowy w ciąży? Ewentualnie jak sobie z tym radzicie? Mnie kurcze codziennie boli zwariować można..
a jak Twoje ciśnienie?? Może tu jest problem. Zacznij mierzyć i zapisywać, a jak wyjdzie, że jest duże to zgłoś lekarzowi 🙂 ja od początku tej ciąży na lekach od ciśnienia, to przerwazliwiona jestem 😅😅

a jak Twoje ciśnienie?? Może tu jest problem. Zacznij mierzyć i zapisywać, a jak wyjdzie, że jest duże to zgłoś lekarzowi 🙂 ja od początku tej ciąży na lekach od ciśnienia, to przerwazliwiona jestem 😅😅
Ciśnienie mam w porządku 🙂 nawet dosyć niskie ale lekarz mówił że jest ok🙂 może to faktycznie problem w tym nawadnianiu bo odkąd jestem w ciąży to mniej wody pije niestety

reklama
Pierwsza ciąża, pierwsze badania prenatalne i wyrok... NT 4,7, brak kości nosowej, krótkie kości udowe, krótkie kości rąk, nieprawidłowe mózgowie, rozszczep podniebienia i wada serca. Dziecko nie przeżyje do porodu...
Bardzo mi przykro :( Czy mozesz liczyć na wsparcie rodziny? Czy lekarz powiedział Ci o istnieniu hospicjum perinatalnych i że tam są specjaliści, którzy mogą Cię przygotować na przebieg ciąży?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry